Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je očka še nerojenega otroka…

Kdo je očka še nerojenega otroka…

Igralke Tjaše Železnik. Fejst punca je. Jaz sem pa firbčna kdo je ta srečnik? A kdo ve?

Koga briga,s čim se ljudje ubadate,svašta res:::::

Jao maria sveta ti Avtor JOJ se ukvarjaš pa celo s stvarmi ki te kao ne zanimajo. Bljak!!

Nekdo, ki je ploden!

Kaj pa umetna oploditev? Saj ni nikoli imela nobenega fanta.

Sta cimri? No pa še to ne bi bilo zanesljivo.

Tud če je bila umetna oploditev je moralo biti seme plodnega človeka, a ne?

Vem, pa vam ne povem!!!

VOLUHARJI NEMARNI!

Saj bo objavljeno v lady ali Story ali pa pač nekje, pa vsi bodo kupili revijo, pa noben ne bo voluhar.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tjaša Železnik je noseča
Nekdanja televizijska voditeljica in igralka Mestnega gledališča ljubljanskega je naslednja znana Slovenka, ki bo kmalu postala mamica.
17+8NATISNIPOŠLJIPISAVA
Share
Tjaša kot pevka na koncertu ob 60-letnici Mestnega gledališča Ljubljana pod naslovom Časovni stroj.
Po končani televizijski karieri se je Tjaša načrtno umaknila iz medijev in svoje zasebno življenje tudi uspešno skrivala. Kot kaže, ji je umik dobro del, saj je v tem času osemintridesetletna igralka zanosila in s svojim izbrancem bosta spomladi drugo leto prvič postala starša.

Nosečnost so za naš portal v njenem matičnem gledališču MGL potrdili in razkrili, da bo prvorojenček na svet prijokal prihodnjega marca.

Oče sem, kaj te še zanima?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close