Kdo je Maja Bulc Raspopović ? Menda se ločuje
Nekdanja manekenka, uspešna tudi v tujini, pri nas znana kot model za Lisco. Zdaj lastnica manekenske agencije Model Group.
http://www.model-group.si/agency.htm
LP,
Lenka
Ona in on se imata za ‘”lublansko elito”. Ne vem, koliko je bila ona uspešna – ena srednja žalost. Kot lasnica Model group lepo živi na račun mladih deklet!
On je sin lastnika gostilna AS – Raspopović. En prepotentnež, ki uživa na račun fotra.
Majo že ves čas vara – že par let – z LJ qu’bicami, zato je bilo samo vprašanje časa, kdaj bosta šla narazen.
Pa saj sta živela skupaj zaradi bogatije, razumevanja in ljubezni že davno ni bilo več-
Obstajajo manekenke slovanskih potez in obrazov, pravilnih klasičnih manekenskih potez ( pravilno, skladno, majhen nos, ušesa, usklajenost oči, ustnic) in pa manekenke, ki so izven meril klasične neke zapovedane lepote (Sem poleg Maje sodi npr. tudi Manca Dorrer-take bolj odštekane, posebne kolekcije oblačil, neklasično vrsto mode).
Pa staranje tudi dela svoje -nekaterim ženskam po 10, 15 letih ne moreš verjet, da so bile nekoč manekenke, kljub višini, ker postanejo v obraz prav čudno spremenjene, nesimpatične. Še en dokaz, da sta mladost lepota in svežina zelo minljiva reč.
Nina Gazibara je pa npr. črimer ženske, ki je še pri svojih 63-ih letih skoraj taka, kot pred 30-imi leti -nespremenjenih potez, ženstvenost, toplina izžareva iz nje, kar pa ne moremo trditi za marsikatere manekenke, ki so bile na površju pred 10,15-imi leti. Se prav vidi, da imajo tako zategnjene, zagrenjene obraze – nekater tudi zapadejo v depro zaradi tega, ker se ne morejo več sprijaznit, da je njihov čas minil.
Glas ljudstva pa tudi pravi, da se začnite že enkrat brigati sami(e) zase…. avtorica ženske niti ne pozna, ampak morala pa je tukaj gor obesiti to temo.
Pa vi veste, koliko se jih dnevno loči? Pa človek ne more verjeti, same pravoverne mone in monovci tukaj, da ne govorimo o tem, kako vsi vse poznate, pa nihče med vami ne bere rumenega tiska, ne gleda TV-ja, vsi se samo s svojimi družinami ukvarjate – le od kje vam potem vse to “znanje”?
Dober teden nazaj je sedela za sosednjo mizo na kulinaričnem večeru v Ljubljani…..kar vem o njej vem iz “rumenega” tiska, se pravi “rekla…kazala”…..kar pa vem zagotovo pa je da se ne zna obnašat, kot naj bi se ženska pri njeni starosti in statusu.
No, da bi bila pa kakšna lepotica pa tudi slučajno ne, vsaj za moje oči ne!
Košarkar Scotie Pipen je bil ena naših strank, pa Waren Zimmerman, zadnji veleposlanik ZDA v Jugoslaviji je bil naš klient, pa še bi jih lahko našteval.
Nekega majskega večera 1995 je priletel v Slovenijo Johny Logan, Irski superzvezdnik, dvakratni zmagovalec evrovizije. Naročeno je bilo, da ga poberem na Brniku in ga odpeljem v Portorož, kjer je bil glasbeni gost na prireditvi LOOK of the YEAR! Še prej sem moral v Ljubljani pobrati dve mični dekleti, baje manekenki, vsaj tako mi je bilo predstavljeno. Na Pražakovi sta prisedli gospodični, potem pa hitro na letališče, da ne zamudim.
Irski zvezdnik je prišel okajen in veselega razpoloženja. Spremil sem ga do vozila, kot se za varovano osebo spodobi, čeprav mi je delal njegov temperament nemalo preglavic. Na poti do Portoroža sem spoznal pravo naravo teh manekenk, spremljevalk. Razvrat in seks na zadnjem sedežu med vožnjo, deli oblačil obeh deklet so leteli po avtu, šampanjec se je polival po usnjenih sedežih, kokain je Johny stresal po hrbtu kitare in veselo šmrkal z obema deklinama. Eno od teh deklin sem kasneje večkrat srečal na podobnih dogodkih, jet set prostitutka, sem si mislil, pa ime sem si zapomnil, Maja !
Pred časom, mogoče leto dni nazaj, zagledam to deklino na televiziji, kako razlaga, da ima svojo agencijo, kako skrbi za svoje manekenke, da živijo in delajo pošteno, kot je to počela ona, čeprav preži miljon pasti na mlada dekleta. Pohvalno, če ne bi bilo vse laž, Maja Bulc, poročena Raspopović je bila ena od najetih prostitutk za pevca Logana takrat, me zanima, kaj res počne z dekleti v agenciji. No ja, ni moja stvar, kaj kdo počne, samo naj ne otresa po medijih o poštenosti svojega poklica, Maja Raspopović in njej podobne
Forum je zaprt za komentiranje.