Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je JOHANUS s Kupida ???

Kdo je JOHANUS s Kupida ???

Meni je pa odgovoril!

kakšna si ti carica! budala, jedna.

Poli, na koncu buš pa ti budala ostala!

Kot običajno, smejali se bodo tebi, poskusi si to zapomniti!

Alojzius

Jack! Kje si? Tvoje kure so ponorele.

Zeeh…

Če ta Johanus že ve za ta portal, zakaj pa ne pride sem tasvoje povedat?
Mogoče ga je pa strah !!

Minka

Ne moreš verjet! Punce ali vas ni sram? Pa tale keli111, ta je pa res za psihiatra. Juhuuuu, Polje vabi.

lepo pančkajte

zvezdulja

Who the **** in Joh…..

Očitno sem imel veliko srečo pri izbiri svoje boljše polovice…ko prebiram poste tu gor se mi kar dlake ježijo od groze…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Johanus je moj prijatelj, poslovno in osebni prijatelj. Ljudje včasih potrebujemo malce miru, pogovora z drugimi, čisto neznanimi in naključno spoznanimi ljudmi. Tako kot potrebujemo čas, da v norem tempu zopet opazimo, da je petje ptic čudovita glasba, da voda v potočku ves čas spreminja obliko in da je na svetu toliko pravih drobnarij, ki se jim ne čudimo več in s tem zamujamo. Moje osebno mnenje je punce, da ste malce prevec šablonsko vzele tale lov za izgubljenim zakladom. Ne gre za ful dobrga tipa, ki se ga “upeca”… Še enkrat preberite njegov oglas. Tisto kar piše tudi misli. To je lastnost zrelih in odgovornih ljudi. Da z besedami izraža svoje misli. In to natančno, da ni zablod. Pa saj ne gre za skrinjo nakita ali cunj. Gre za človeka. Ki ga pač z vsem kar ta trenutek je, zanima spoznavanje novih obrazov ljudi, navad. Zgoraj nekje sem prebral, da je topel in prijazen človek. Ja tako je. Ne srečaš vsak dan takih ljudi. Čedalje manj jih je. Zato punce ustavite konje. Ni lovska trofeja. Poznam ga že dolgo in nekaj vam lahko z stoodstotno gotovostjo zatrdim. Ni neumen.

Premislite, na vprašanja o podrobnostih ne bom odgovarjal.

Nisem se hotela vmešavati v tole… kako naj imenuje tole debato? Pravi izraz verjetno sploh ne obstaja, najbližje mu je opis: pokaži, kako nizko lahko padeš…

Žalostno se mi zdi že to, da se nekoga, ki ga recimo 99% ljudi sploh ne pozna drugače, kot le po opisu na kupidu, vlači, javno razgalja in “obira”.

Ali res ni nihče od vas pomisli, kako bi se sami počutili, če bi tekla debata o vas??

Upam, da se bo tole razpredanje človeške neumnosti, nevoščljivosti in pokvarjenosti kmalu končalo in bo tema potonila v arhiv med.over.net-a. Preden dokončno dojamem, koliko je plehkih in naivnih ljudi – seveda se v anonimnosti najbolje pokaže, kakšen si.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

JOHANUS je moj najljubši !!!!!!!!!!!!

Snežka

ko sem prebrala zgornje poste, nisem vedela, ali gre za en velik hec ali gre zares. bojim se, da to drugo. ojoj, ženske, skulirajte se, sicer boste življenje preživele ob špetiru na netu…

Yep….

Jaz pa tudi ne izključujem možnosti, da je Johanus alias Jani alias Jack ena in ista oseba….Se morda motim???? :-)))))

Ne moreš verjet, da je to končno en normalen post med 63!! Punce, žal mi je, da moram to pri 23 reči, ampak pri prebiranju vaših postov me je sram, da sem ženska.

Babe da vas ni sram!

Ste hujše kot dedci na moškem čveku. Sram vas bodi.

Menda se je “saša” dobila z njim !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako je rekla prijateljici, ni pa hotela povedat,če je bilo kaj med njima????

JEA

Menda sta se Kafra in “ena snežka” steple zarad JOHANUSA :-))))))
Je bil cel žur na postajališču pri Vodicah. Tud policija je bila tam.

Kaj sta krave, zdej pa vsi vemo….

JEA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close