Kdo je JOHANUS s Kupida ???
Johanus je moj prijatelj, poslovno in osebni prijatelj. Ljudje včasih potrebujemo malce miru, pogovora z drugimi, čisto neznanimi in naključno spoznanimi ljudmi. Tako kot potrebujemo čas, da v norem tempu zopet opazimo, da je petje ptic čudovita glasba, da voda v potočku ves čas spreminja obliko in da je na svetu toliko pravih drobnarij, ki se jim ne čudimo več in s tem zamujamo. Moje osebno mnenje je punce, da ste malce prevec šablonsko vzele tale lov za izgubljenim zakladom. Ne gre za ful dobrga tipa, ki se ga “upeca”… Še enkrat preberite njegov oglas. Tisto kar piše tudi misli. To je lastnost zrelih in odgovornih ljudi. Da z besedami izraža svoje misli. In to natančno, da ni zablod. Pa saj ne gre za skrinjo nakita ali cunj. Gre za človeka. Ki ga pač z vsem kar ta trenutek je, zanima spoznavanje novih obrazov ljudi, navad. Zgoraj nekje sem prebral, da je topel in prijazen človek. Ja tako je. Ne srečaš vsak dan takih ljudi. Čedalje manj jih je. Zato punce ustavite konje. Ni lovska trofeja. Poznam ga že dolgo in nekaj vam lahko z stoodstotno gotovostjo zatrdim. Ni neumen.
Premislite, na vprašanja o podrobnostih ne bom odgovarjal.
Nisem se hotela vmešavati v tole… kako naj imenuje tole debato? Pravi izraz verjetno sploh ne obstaja, najbližje mu je opis: pokaži, kako nizko lahko padeš…
Žalostno se mi zdi že to, da se nekoga, ki ga recimo 99% ljudi sploh ne pozna drugače, kot le po opisu na kupidu, vlači, javno razgalja in “obira”.
Ali res ni nihče od vas pomisli, kako bi se sami počutili, če bi tekla debata o vas??
Upam, da se bo tole razpredanje človeške neumnosti, nevoščljivosti in pokvarjenosti kmalu končalo in bo tema potonila v arhiv med.over.net-a. Preden dokončno dojamem, koliko je plehkih in naivnih ljudi – seveda se v anonimnosti najbolje pokaže, kakšen si.
čao
Forum je zaprt za komentiranje.