Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je JOHANUS s Kupida ???

Kdo je JOHANUS s Kupida ???

Ne odgovarja na maile! A mogoče punce katera ve njegovo telefonsko številko?

Če bi bil pošten, bi bil že poročen. Gotovo je pokvarjen !!!

Minka

A da so vsi pošteni poročeni?!! Hehehee…

Luzerke ne boste ga dobileeee!!!!!!!!!!!

Ježeštana…ko berem določene odgovore (snežka, kafra, jasna ajasna – no, lahko, da je to vse eno in isto….), se mi zdi, da posamezne slovenske dečve ne znajo ne brati ne razumeti, in tuhtajo in tuhtajo, kako bi najbolje vnovčile svoje mednožno premoženje……Tako tuhtajo, da že kar kričijo in se pulijo tu gor, katera naj bi imela omenjenega gospoda. Možgančki pa samevajo…..Ni čudno, da omenjeni gospod ne odgovarja na pošto tovrstnih cufajočih se “deklet”…..In letelo je perje……

Ne mečem kosti za glodanje, na prvokacije ne odgovarjam, gledam na svet z realistične strani!!

:-)))

…potem, če ima graščino, pa sigurno v njej prireja zabave v stilu “Eyes Wide Shut”….

LOL!!!

Kje vidite njegovo sliko, saj sem kliknila na tisti link, pa slike nisem vidla. Pomagajte!

Ni čudno, da nas nekatri moški imenujejo kure. Zakaj tukaj iščete sliko, pa telefonsko številko….itd. Običajno na teh oglasnih straneh pošljete sporočilo tistemu, ki vam je všeč, ga prosite, ali pa poveste kaj želite, pa je.

Gospod Johanus se bo ze odločil, kot mu bo všeč.

Da ne boste preveč iskale, ima gospod enak oglas na http://www.ona-on.com.

Natančno:

http://www.ona-on.com/SVN/matchcold.jsp?username=JOHANUS

Veliko uspeha, pa pametne bodite,

zvezdulja

Najbrž je čisto normalen moški, na katerega pa se ženske zelo obešajo zaradi tistega gradu in malo več denarja. Zato si lahko privošči biti izbirčen in si išče svojo sanjsko žensko, gre na zmenek, potem pa se ne javi, če mu punca ni bila kaj bolj všeč kot za klepetek. Seksa mu zgleda ne manjka, tako da mu ni treba silit s tem v te punce na zmenku. Sicer si je napisal prav vabeč oglas, tako da so nekatere ženske navalile, ampak sem prepričana, da bo tukaj izbor vse kaj drugega kot pa naključen sistem katera bo prej:)))

Drage sogovornice, povabimo tega tipa na naš forum. Ga bomo tukaj lažje mrcvarile. Hiiii!

Minka

Minka, a si ti mal pokvarjena ??

pozdrav

Snežka

dečva,

kaj misliš, da nisi tista “tapokvarjena” ti – če se že kuriš in sliniš po drugih forumih ni treba potem še sem pisat in spraševat, v stilu češ a še katera pozna tega g. Johanusa…..pa saj ni kos obleke ali pa pilica za nohte, ki si jo lahko kupiš v trgovini, no!! Očitno pri svojih letih, kolikor jih pač že šteješ, nimaš toliko pospravljenega podstrešja da bi vedela, da se to pač ne dela na tak primitiven način. So ti tudi ostale že odgovorile, da če kaj želiš od njega, ga sprašuj tam, kjer je objavil, da ga lahko….. Pa če ima gospod resne namene ali pa ne….. Si ga nalimala sem gor ko na “oglasno desko”. A bi tebi bilo fino, če bi te potem takole delno razkrinkano obrekovali?? In vedi: na zastavljeno vprašanje boš vedno dobila odgovore pro et kontra.. Pa čeprav na Ženskem čveku!

Še ena, ki ti pripisuje naziv po Jack-ovo: Kokoš TM

p.s:

Pa oprostite ostale – ni to moj stil – a kaj takega me pa res razkuri, no :-)))

Žoka nehaj mijavkat, saj ti nisem na rep stopila, če pa…….. sorči !
Vsak si posvoje pomaga. Tudi jaz, ampak brez tebe.

Lepo spančkaj, snežka

JOHANUS je tolk fejst dedec, da ga tukaj niste vredne!!!

Violeta

Ne boste ga dobileeeeeeee !!!!!!!!!!

Sicer pa itak nobena od vas ni na takem nivoju kot jo on hoče!
Dejte si še enkrat prebrat oglas in se malček zamislite nad sabo.

Joj, dečva,

saj ni čudno, da si še samska…..Tudi jaz bi se te izognila, če bi bila moški!

Punce tukej se kregate in prerekate, medtem pa druge čisto potihem napadajo na Kupidu in drugih portalih. Če ne boste nehale bomo moški prisiljeni obvestiti JOHANUSa, kaksen kažin počnete tukaj. (če ga že ni kdo??)

:-))))))))))))))))))))) Janč

Tako simpatičnega, prijaznega, uglajenega in razgledanega moškega še nisem srečala v življenju. Njegova bljižina izžareva toplino, dobroto in neizmerno moč. Gospod je izjemno odkrit in zelo skromen. Je pa tudi lep.

Popila sva sok in kavo, pogovarjala sva se dve uri. To je bilo pred enim mesecem, pa še danes čutim njegovo bližino in toploto.

Violeta

joj ženske, a nimate počet kaj bolj pametnega, kot pa na Kupidu stremet za Johanusom??’

Mejte rade svoje moške/fante!

lp-nadine

Tega fanta, bo treba obvestit, o teh vaških tercialkah. Na sončni strani Alp je čudovita deželica, kjer živi ogromno malih zlobnih in zavidljivih ljudi.

babe zlobne….

Zdaj mu bom napisal sporočilo!!!!
Jani

haha, mi smo zlobne, ti si pa fouš!!!

Johanus že ve za vse tole!!!! SRAMOTA!!!

Jani

Ha Jani in Johanus sta isti osebi punce:)))….ti si bolan

ampak res, kakšna budala je to tale kvazi jani!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close