Kdo je JOHANUS s Kupida ???
Ježeštana…ko berem določene odgovore (snežka, kafra, jasna ajasna – no, lahko, da je to vse eno in isto….), se mi zdi, da posamezne slovenske dečve ne znajo ne brati ne razumeti, in tuhtajo in tuhtajo, kako bi najbolje vnovčile svoje mednožno premoženje……Tako tuhtajo, da že kar kričijo in se pulijo tu gor, katera naj bi imela omenjenega gospoda. Možgančki pa samevajo…..Ni čudno, da omenjeni gospod ne odgovarja na pošto tovrstnih cufajočih se “deklet”…..In letelo je perje……
Ne mečem kosti za glodanje, na prvokacije ne odgovarjam, gledam na svet z realistične strani!!
Ni čudno, da nas nekatri moški imenujejo kure. Zakaj tukaj iščete sliko, pa telefonsko številko….itd. Običajno na teh oglasnih straneh pošljete sporočilo tistemu, ki vam je všeč, ga prosite, ali pa poveste kaj želite, pa je.
Gospod Johanus se bo ze odločil, kot mu bo všeč.
Da ne boste preveč iskale, ima gospod enak oglas na http://www.ona-on.com.
Natančno:
http://www.ona-on.com/SVN/matchcold.jsp?username=JOHANUS
Veliko uspeha, pa pametne bodite,
zvezdulja
Najbrž je čisto normalen moški, na katerega pa se ženske zelo obešajo zaradi tistega gradu in malo več denarja. Zato si lahko privošči biti izbirčen in si išče svojo sanjsko žensko, gre na zmenek, potem pa se ne javi, če mu punca ni bila kaj bolj všeč kot za klepetek. Seksa mu zgleda ne manjka, tako da mu ni treba silit s tem v te punce na zmenku. Sicer si je napisal prav vabeč oglas, tako da so nekatere ženske navalile, ampak sem prepričana, da bo tukaj izbor vse kaj drugega kot pa naključen sistem katera bo prej:)))
dečva,
kaj misliš, da nisi tista “tapokvarjena” ti – če se že kuriš in sliniš po drugih forumih ni treba potem še sem pisat in spraševat, v stilu češ a še katera pozna tega g. Johanusa…..pa saj ni kos obleke ali pa pilica za nohte, ki si jo lahko kupiš v trgovini, no!! Očitno pri svojih letih, kolikor jih pač že šteješ, nimaš toliko pospravljenega podstrešja da bi vedela, da se to pač ne dela na tak primitiven način. So ti tudi ostale že odgovorile, da če kaj želiš od njega, ga sprašuj tam, kjer je objavil, da ga lahko….. Pa če ima gospod resne namene ali pa ne….. Si ga nalimala sem gor ko na “oglasno desko”. A bi tebi bilo fino, če bi te potem takole delno razkrinkano obrekovali?? In vedi: na zastavljeno vprašanje boš vedno dobila odgovore pro et kontra.. Pa čeprav na Ženskem čveku!
Še ena, ki ti pripisuje naziv po Jack-ovo: Kokoš TM
p.s:
Pa oprostite ostale – ni to moj stil – a kaj takega me pa res razkuri, no :-)))
Tako simpatičnega, prijaznega, uglajenega in razgledanega moškega še nisem srečala v življenju. Njegova bljižina izžareva toplino, dobroto in neizmerno moč. Gospod je izjemno odkrit in zelo skromen. Je pa tudi lep.
Popila sva sok in kavo, pogovarjala sva se dve uri. To je bilo pred enim mesecem, pa še danes čutim njegovo bližino in toploto.
Violeta
Forum je zaprt za komentiranje.