Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kdo gre z mano na morje? :)

kdo gre z mano na morje? :)

Maile iz naslova gmail dobivam normalno.. nevem pa zakaj ne dobivam maile iz ostalih naslovov…

Tudi jaz iščem družbo za na morje v začetku septembra…
Je kdo ki bi šel nekam na toplo…? Grčija, Španija…?
ceneje je potovat v dvoje…:) Piši: pocitnice2013@gmail.com

SEM MAMICA SAMOHRANILKA IN IŠČEM MAMICO SAMOHRANILKO ZA DOPUST NA HRVAŠKEM OD 15 AVGUSTA NAPREJ . MOJ GMS JE 051 655 290

Pozdravljeni!

Tudi letos je leto naokoli in kolektivni dopust se bliža 20.6.15-2.8.15 , želim si preživeti en teden dopusta nekje v dvoje,.. potrebujem žensko družbo nisem zahteven, normalen fant, rad plešem, ne pijem in ne kadim,…

če koga zanima bom zelo vesel,…

Miha: 041/981-644

Pozdravljeni!

Tudi letos je leto naokoli in kolektivni dopust se bliža 20.6.15-2.8.15 , želim si preživeti en teden dopusta nekje v dvoje,.. potrebujem žensko družbo nisem zahteven, normalen fant, rad plešem, ne pijem in ne kadim,…

Pozdravljeni!

Oj Pisi kaj. Sem za

Pišem mamici samohranilki ki ima 5 let starega otroka. Tudi jaz imam 5 letno hčerko in grem na dopust 17.07 2015 do 25.07.2015 v Zadar v apartma. ČE HOČEŠ SE MI LAHKO PRIDRUŽIŠ. MOJ GSM JE 051 655 290.

Bi mi kdo delal družbo na plaži od 3.8-10.8 v Rovinju….

Če je katero punco zanima lep dopust, poln zabave in prijetne družbe, se mi lahko pridruži letos v Vodicah od 1-9.8 symdriver@gmail.com

Če je katero punco zanima lep dopust, poln zabave in prijetne družbe, se mi lahko pridruži letos v Vodicah od 1-9.8 symdriver@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close