Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kdo bo koga..

Kdo bo koga..

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 25.01.2022 ob 08:57

Poteza je pričakovana. Fašisti bodo hoteli na vsak način izvesti “prostovoljno” depopulacijo, da bi se izognili odgovornosti za genocid.

Točno tako. Okoli riti v žep, da se operejo krivde in ustvarijo prisilo, ki uradno to ni. Golazen smrdljiva.

yram, 25.01.2022 ob 08:57

Samo toliko da veste zgleda bom morala tud jaz v sluzbo ta teden,  e boze da mi je kdo rekel da je to mozno, bi ga povprasala po zdravju na podstresju. Ce moram jaz na siht, vedite da je hudic prisel po ta svet. Zascita pravijo…zascita..wtf

Nic se pisemo ko mi ne bo treba vec delat :)) e sta sam docekala crna mary

Ti boga revica. Jaz pa pozdravljam idejo o pogojevanju službe s cepljenjem. Kdor ni cepljen ne rabi imeti pogodbe.

Marička pomagej, 25.01.2022 ob 10:47

Ti boga revica. Jaz pa pozdravljam idejo o pogojevanju službe s cepljenjem. Kdor ni cepljen ne rabi imeti pogodbe.

Jaz pa ne. Ker nima nobenega smisla. Čemu bi se cepil, če ni efekta.

wd40a, 25.01.2022 ob 10:54

Jaz pa ne. Ker nima nobenega smisla. Čemu bi se cepil, če ni efekta.

Pa saj je janša rdečo partijsko knjižico samo zamenjal z zeleno covid knjižico.

Za nekatere je imelo efekt. Dolgoročno pa pogubo.

Ima dovoljšen efekt. Če ne bi bilo vas zaviralcev za zaključek epidemije bi bilo vse že včeraj mimo.

Marička pomagej, 25.01.2022 ob 11:07

Ima dovoljšen efekt. Če ne bi bilo vas zaviralcev za zaključek epidemije bi bilo vse že včeraj mimo.

Iz prve roke- 3x cepljen, trenutno prebolevam omikron. V debato koliko bi bil težji potek če ne bi bil se ne bom spuščal, ker je nemogoče preverit.

Vsak naj živi po svoji presoji

Vsak naj odgovarja zase

Nehajte se vtikat v ostale

Za zdravljenje svojih kompleksov si najdi te strokovno pomoč.

Imaš sesuto imuno. Takim tudi bog ne pomaga.

Marička pomagej, 25.01.2022 ob 11:27

Imaš sesuto imuno. Takim tudi bog ne pomaga.

babe… problem za vsako rešitev.

Ja pa marička pomagej nam no..

https://covidvaccinesideeffects.com/mattias-desmet-on-mass-formation-psychosis/..

Bee masovna hipnoza

CrazY FroG ?, 25.01.2022 ob 08:41

Para Bellum, 25.01.2022 ob 08:37

CrazY FroG ?, 25.01.2022 ob 08:13

umoran826, 25.01.2022 ob 08:03

a je že bilo kdaj, da je lahko delavec delodajalca …… Jaz se ne spomnim.

Pa ni to bitno..

Gre se za tangiran pritisk na delodajalca da vrši “nadzor”, “prisilo” v imenu blabla in če ne blabla.. ko te izluščijo iz množice si bolj ranljiv.. odgovornost delodajalca ob vsemu čemur smo priča.. podla poteza.. spet trošijo celofan!

Daj malo bolj razloži svoje misli, Frogica.

Pa nj se debata razvije ? sm podala nekaj materiala. Kaj točno te zanima.. sj je pripet link pč diskusija o tem.. kaj pa ti meniš o morebitni taki potezi?

Frogica, kaj mislim o taki morebitni potezi?? Da bo treba vile pa sekire vzet v roke in it na ceste, to mislim!!!??? Prekleti kurzi, a bi nas lahko že enkrat pr gmah pustil al kaj bo treba naredit??!!!??? Na vsak način se trudijo, da bi nam ta zvarek ušprical, banda pokvarjena, hinavska, podkupljiva in gnila!!! Za skozlat so, to mislim.???

Mary, boga revca, sej bo, nikar se bat!!??? Boš razturala v službi, ti drugače itak ne znaš!?

.https://youtu.be/HlMNhDKphbs

Para Bellum, 25.01.2022 ob 14:38

Frogica, kaj mislim o taki morebitni potezi?? Da bo treba vile pa sekire vzet v roke in it na ceste, to mislim!!!??? Prekleti kurzi, a bi nas lahko že enkrat pr gmah pustil al kaj bo treba naredit??!!!??? Na vsak način se trudijo, da bi nam ta zvarek ušprical, banda pokvarjena, hinavska, podkupljiva in gnila!!! Za skozlat so, to mislim.???

Hah, mja je za skozlat. Sam pr taki neenotnosti, privoščljivosti, egocentrizmu, na obeh straneh, bomo te vile in sekire drug na drugem videt sprobali..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close