Kdo bi chatal oz. je za link chata oz. možnost chata na tem forumu
… naj dvigne roko… 🙂
V glavnem, jaz sem za chat. Še kdo?
Prosim, da se javijo tisti, ki tudi niso za chat.
Zaželena je tudi obrazložitev, zakaj (če) koga moti chatanje… oz. zakaj nekoga pa ne.
Jaz se nagibam k razmišljanju, da ni nujno, da se chata, če si to ne želiš (kot ni nujno, da pišeš na forumu, če si tega ne želiš), hkrati pa je chat neka stopnja k boljšemu spoznavanju, manj nesporazumov je tekom pogovora, pa še, če si želiš nek klepet, imaš možnost klepetati takrat, ko si v zagonu s klepetanjem, ne pa da (kot na forumu) čakaš na nek odziv, ki pa pride, ali pa ne pride…
Nimam pojma. Ti veš?[/quote]Ne, ker so tudi navodila tako napisana, da jih razume le tisti, ki je zadevo napisal, menda.[/quote]
Baje, da je tud tisti pozabil po nekaj dnevih. 😉
Najbrž poročeni s poročenimi, samski pa s samskimi in še ločeni po spolu, da ne bo greha in da se ne bi kdo počutil ogroženega… :)))))
Koruzniki pa itak odpadete….he,he,he….[/quote]
Zakaj pa to?
Pravzaprav bi ravno koruzniki se lahko “pomešali” vsepovsod. Se ti ne zdi?[/quote]Ne, ne…Ker živete v grehu….
Najprej poročit, potem se bomo pa pogovarjal…. 😀
Pizda si nadležen, chatterbox, če tebe noben/a ne povoha, si si sam kriv. In glede na tvoje poste, je tud jasno, zakaj te ne.
Ja, sem ZA chat, ampak nek normalen, ne kot je bil tisti link zadnjič. Sam kako bi pa sistem prepoznal, če se ni kdo logiral s tujim nickom, recimo raznorazni multipsihonicki bi zagotovo zlorabili kak že znan nick, se pretvarjali, da so tista oseba, in delali sranje. Mogu bi obstajat moderator, ki bi take osebke blokiral (kot tudi sovražni govor – saj vsi vemo, kaj to je).
Kaj pa Robi the Moderator pravi na to idejo? Je sploh izvedljiva?
Saj ne rabiš ti biti moderator, ampak to naj bi bila načeloma neka nekonfliktna oseba.
Lahko daš seznam ljudi, kdo si želi to biti s foruma, pa se izglasuje.
Zakaj bi pa imela zmenkarsko stran?? In to je zaprt sistem, ko se moraš registrirati. In če se registriraš, se beleži npr. email in podobno. In fukcija moderatorja je samo ena, da “brcne” nepridiprave, ki bi težili 100 na uro ali spamali, iz chata.
Forum je zaprt za komentiranje.