Kdo bere reklame?
Tedensko dobimo v nabiralnik cel kup reklam trgovskih velikanov. Ampak kdo to dejansko bere in se na tej podlagi odloči za nakup nečesa? Jaz jih resda preletim, a še to le od tistih, v katere trgovine hodim, saj v nekatere pač ne. A odločitev za nakup na podlagi reklame je vsaj pri meni zelo zelo redka.
Ne vem, kako da tem gigantom ne potegne, da je to metanje stran ne samo denarja, ampak škoda za okolje, saj gre kup papirja direktno v smeti? To so že pred nekaj leti pogruntali v firmah, ki so pošiljale reklame v razna podjetja, ustanove… in so praktično v celoti prešli na pošiljanje reklam preko mailov.
Uf, vse preberem!
Zivilske trgovce imam vse na par korakov, tako da jedilnik prilagajam tedenskim akcijam.
Ok, trenutno me ne zanimajo kuhinje, bo pa prisel cas, ko me bodo zanimale, zato tudi pohistvene reklame prelistam, da vem, kakasni so trendi in cene. Podobno s tehnicnimi trgovinami. Vcasih vidim kaj, kar bi mi prav prislo, pa niti pomislila nisem prej ali vedela, da sploh obstaja, vcasih nacrtujem kak nakup cez cas in tako spremljam akcije in cene, v glavnem pa le sledim trendom in cenam.
Reklame, ki jih prejemam na mail, pa sploh ne gledam, niti tistih, ki skacejo po spletnih straneh.
Forum je zaprt za komentiranje.