Kdaj zjutraj vstaja vaša mladina?
Ma jaz si dam gladko šus v glavo, da imam tako tečno mat. Jeb*mo matr da res! Da imam počitnice pa da me budi ob 7.zjutraj ker se to spodobi, ma daj ni čudno da so ubogi pobezljani čisto. Takih staršev pa res komaj čaka človek, da se reši, če se še naspat ne moreš kot človek, ker ima pač mati tako idejo. Maš srečo, da imaš potrpežljivega moža, jaz bi te že zdavnaj v rit sunala, da daj mir in nehaj psihirat vse okoli sebe! Moja tamala ima 19 mesecev, pa če nihče zjutraj ne dela in ne gre v vrtec spimo vsi trije tudi do 10, 11ih. Za koga bi se le morala vstajat zjutraj?? Delo počaka dokler se ne zbudim, brez skrbi da ne gre nikamor. Razumem kdor ima delo – službo, kmetijo blablabla, ob takem se seveda tudi mi vstanemo, da bi se pa kar tako zaradi ?? mi pa ne pade na pamet! In nikoli ne bom zaradi tega otroku težila, ker tudi moja mama meni nikoli ni! Med tednom sem imela zjutraj prakso in hodila ob 5ih že na vlak, torej sem vstajala okoli 4ih zjutraj. Da bi me med vikendom budila ob 7ih ma direkt pop*zdim!! Bila sem odlična v šoli, doma sem vedno pomagala in naredila kar mi je rekla, nikoli nisem hodila ven in delala težav, kadila ali popivala tudi ne – ona bi me pa v zameno budila ob 7ih ker se to spodobi :))) Morem reči, da bolj razumem razne najstniške izpade nad starši 🙂 Sploh če so vsi tako prtegjeni v glavo kot avtorica! Hvala bogu da nimam takega control freaka za mamo se mi gladko zmeša! A nimaš svojega lajfa da te moti, če kdo drug spi??? More biti VSE PO TVOJE IN TVOJIH PLANIH?? Bog se usmili takšnih, še bolj pa tistih ki vas trpijo!
Forum je zaprt za komentiranje.