Kdaj ženska samo flirta in kdaj je samo prijazna?
Ok…jz sm pač pri teh stvareh mal lesen in pri ženskah ne znam ločit kdaj flirtajo in kdaj so samo prijazne.
Že kar dosti punc je z menoj flirtalo ampak to sem šele zvedel kasneje, ko je bilo prepozno.
Drugače sem 21 let star in bi blo lepo če bi imel kdo kak nasvet za mene.
Rad bi tudi sam “vračal ta flirt” ampak prvo bi rad prepoznal znake, da se nebom pol tam sramotil za brezveze če se slučajno izkaže, da je hotla bit punca samo prijazna.
V bistvu sprašujem tudi zato, ker je na treningih ena punca, ki mi je blazno všeč sploh njena osebnost in večkrat se pogovarjava pred in po treningu amapk nekako nimam pojma ali naj kaj naredim v tej smeri ali kaj naj…je pa tko, da se dosti smejiva in nekako se štekava ima zmeraj kakšno temo se za pogovarjat pa še čisto preprosta punca je in take so meni blazno všeč pa še športa velik tako kot jaz…skratka dosti stvari ima skupnih.
Ves kar je v naslovu je pa res —-Probaj —- upaj si saj te ne bo pojedla ce se ze malo poznata to bo pa se lazje –sprva ze probas da zves ce ima ze fanta ?? ce ga ima ali rece da ga ima –no problem probaj vedeti kako gre ona bo nekaj casa lagala mogoce samo ker je plahotna –v tem casu ti pripravis tvojega pijona in ji das vedet da ti je vsec kot punca da ima zares seco ta ???? pa tudi vprasaj ce bi bla prosta
ce dovoli da gresta kam skupaj -pijaco sport na kopalisce v naravo (prej pa moras zvedet kaj ona ima rada )
Nato po odgovorih bos ze vedel ce so vrata odprta ali so zaprta ce vidis da so odgovori bolj pozitivni
pa se kar odloci da ti je vsec da tak prima punce se nigdar nisi srecal da si prav tole zelis ce se ze zunaj
kaj vidta ali da jo spremis domov obenem pa prihodnji R/ v postavis ..Itd itd bodi posten in iskren besede
ti bojo kar same prisle ..
Mislim, da kar vsi razumejo prijaznost kot nekaj več, ker praviloma neprijazne osebe človek ne povabi nikamor, tut na pijačo ne ;)[/quote]
Končno od Oneta nekaj pametnega 😀
pa še 100% resničnega….
Mislim, da kar vsi razumejo prijaznost kot nekaj več, ker praviloma neprijazne osebe človek ne povabi nikamor, tut na pijačo ne ;)[/quote]
Končno od Oneta nekaj pametnega 😀
pa še 100% resničnega….[/quote]
Lej…. za konc leta pa lahko nekaj takega tut jaz napišem, da ne boš zmer samo ti tist…. :)))))
Ojoj, iz flirta se lahko umakneš v prijaznost, potem v neprijaznost in v nasprotni smeri ali pa delaš različne variacije, kombinacije :). Lahko nastane cela zmešnjava in če želiš sledit temu čustvenemu koktejlu, kar izvoli, se ti bo vedno kaj dogajal. 🙂
Hočem reči, da je pomembno, kaj ti hočeš, kam bi rad v tem življenju prišel.
smiselnega odgovora ni… vsaj ne za tebe… zato ker ni textbooka kako zapecat ženske in tudi ni textbooka kdaj ženska flirta in kdaj je prijazna….
če tega ne vidiš morda narava daje znak da želi da nimaš otrok …. ker ne želi da imaš žensko …
simple. To je edini smiselno…. jaz pri 18tih nisem vedo kdaj flirta ženska danes pri 25tih vem v parih sekundah katera flirta, katera je prijazna….
Sj včasih se mi zdi da kakšna flirta z mano ko se pogovarjam z njo ampak nekako nisem 100% pomoje moram čim več hodit okol pa bit v kontaktu z ženskam, da nekako razvijem to sposobnost kako prepoznat flirtanje…
Take sposobnosti ne moreš RAZVIT… no morda jo lahko do neke mere in to si jo že… zdi se ti pa nisi 100%…. če imaš to sposobnost jo imaš če pa ne pa pač ne…
Sori ampak to je resnica….
Lahko greš z enim ki to uvidi ven pa ti bo on na 20tih povedal kera je prijazna kera pa flirta ampak pol 21 se pa odzove spet drugače in bo on vedo ti boš pa v temi…. spet….
Mah fora pri meni je (če upoštevam tvojo zadnjo tezo), da moram pač probat pa če bo kj bo če ne pa idemo dalje.
Ja ampak pred tem pa se še nauči bit močan in trde kože ker ene se bodo prav nasmejale al pa nesramne… češ kaj si pa mislo ….
😀 pičim na fešto!
To že. Ampak imaš tud take, ki vedo in take, ki mislijo, da vedo. To pomeni, da če bi žensko šel vprašat ali je flirtala, bi prvi falil, drugi pa bi imel prav. In oba sta “vedela”. Nauk tega pa je, da ni pomembno, kaj ženska dela, ampak je važno, da ti sam veš, kaj želiš. Če ti je ženska všeč, ji to pokažeš, pa in važno, če flirta s teboj ali pa je samo prijazna. Saj tudi, če flirta, še ne pomeni, da želi karkoli imeti. ČE pa je “samo” prijazna pa spet ne pomeni, da nič ne želi imeti. :))
Bi vam napisal… pa sem rahlo opit in se mi ne da. Ampak take dileme so z mojim pristopom neobstojece. Sve se odvija lahkotno. Nic se ne pristopa z velikimi cilji. Poglej jo, zakolcaj pred njo, in reci booooo. A zmores? lol Pa bos videl ali se bo nasmehnila ali ne. V naslabsem primeru, se bos zrolal od smeha, pa ce ona trikrat zrola z ocmi. lol
Jao kaksne ptoblrme imate… 🙂
A si ze poskusu? lol
Ves kaj mi je padlo na pamet?
Ti si s to deklco ze vspostavu nek odnos, ki je vse prej kot tisti, ki pelje v vodoravni polozaj. Zato je na tebi, da predefiniras vajino komunikacijo. Da preideta, recimo temu, iz brat sestra, friends, odnosa na odnos, kjer je seksualni naboj.
Nekaj moras spremeniti. Jaz bi recimo zacel s kaksno pomenljivo opazko, recimo o obleki, telesu, ipd. Pac, komentiral nekaj kar tisti trenutek zstopa. Se vmes nasmejal, itd. In stopnjeval pomenljivost mimike. In, ce si ze ves oglat, reci tako mal zamisljeno, da se cudis, da si sele danes to opazal, lol. To ji bo dalo mal mislit, ce le ne bos prehitro pojedu izgovorjeno. 😉
Ampak to usput poves. Ko je zagledas prihajat ali kaj ze. In ni panike, ce je 10 tipov poleg. Reci kar opazis. Gre za delno hecen, delno pomenljiv kome.nar, stekas? Ne gre za projekt tisocletla. Da se mi ne bos po nepotrebnem naspidiral. In zakolcal, predno pride cas za kolcanje, lol, pa se bo ona tebi smejal.a. Predvsem pa, umiri se, in svoje hormone. Porkas, pa saj ni edina na svetu… 🙂
A vidis, kako nepomembno je kaksne signale ti deje??? Ti raje njej signaliraj. In jo skuhaj, da bo ona zacela razmisljati o TVOJIH signalih. Kapish? lol
Sj jz nimam problema se s puncam pogovarjat niti ne kolcam ko se pogovarjam s kako, ki mi je všeč jaz samo nevem točno kako tist korak narest pri ženski, da ji dam vedt da želim nekaj več…v bistvu me mal skrbi, da ne zajebem preveč da nisem preveč vsiljiv ali premalo, ker ta punca mi je dejansko všeč in lahko mi vrjameš, da jaz sm bolj tak tip, da mi gre kar dosti žensk na živce čeprov bi jih posexu ampak tale mi je pa dejansko všeč kot sem prej napisal.
Aia pa še ena stvar večina na treningu misli, da sva v vezi to sm zadnjič zvedu po treningu…čeprav nisva ampak se super razumeva in se nonstop smejiva ko sva skupaj…zdaj kot veste sm dost lesen tko, da nevem kaj bi to pomenilo kva ti misliš?
Dal sem ti recept kako predefinirat odnos. V komunikaciji z njo / do nje postani pomenljiv. Sem ti ze napisal kako to gre.
In ce ti ze danes daje signale (da ne bos mislu, da ignoriram ta dal, ;)) ti bo le lazje, sicer pa bo tvoja pomenljivost peljala v isto smer… da bo v tebi videla tipa na katerega bi sa en dan z veseljem nasadila.
Torej, pozabi signale. Raje jo zacni seksualno rajcat in to pri belem dnevu. To bos tako sjej kot prej moral. Brez tega ni nic. In kasnej ko zacnes, kasnej kaj bo. In vecja je verjetnost, da ne bo nic, ce bos s tem odlasal.
Ce pa si ze tako dalec, da ti niti tega vec ni treba…, ja, potem pa ji reci, da rabis enega frenda za hiking, in ker se ze tolk casa poznata, si si reku, da bi blo krasno ce bi bla ona… ko se ze tko vesoljsko stekata, a ne? Potem pa jo pelji domov. Po hikingu, a ne? 🙂 Mogoce jo se ne bos poseksal, bo pa vsaj mal blj na ti s tvojim domom. Bo drugic pomagal. 🙂
Ma ja neki bo treba če ne se bo pa kšn drug najdu, k bo mau bol pogumen…itaq pa mislim, da mam kr dobre možnosti vsaj tak občutek imam pa še folk misl da sva par oz. zdaj ko sem jim povedu, da nisva, da sva samo friends pravjo, da delujeva kot par…mah sj probu bom jebiga pa kar bo bo.
Forum je zaprt za komentiranje.