Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj vi

Kdaj vi

kdaj vi vstajate

in

kdaj greste spat oz. kdaj zaspite
(ker posteljne dejavnosti pred spanjem še nso spanje 🙂

koliko spanja rabite

lp

Spat grem enkrat od 10h do 11h zvečer, vstajam od 5.45 do 6h zjutraj.

spat grem okoli 10:30, vstajam pa 6:20. Rabim 8 ur spanja. Zdaj v prehodnem času pa grem večkrat spat že prej, včasih pa zaspim na kavču že ob 8h. Za vikende pa vstanem okoli 7h. Počakam še 2 uri da se mož naspi pol pa k njemu v posteljo.

Spat grem različno; od 22 pa do 24 ure. Vstajam pa okrog 7, ko se hčerka zbudi in takrat zbudim še sina, da gre v šolo. Potem pa še grem večkrat malo nazaj ajat, ker sem doma v porodniški.

Spat hodim med 11.30 in 12, vstajam pa ob 6.30.
V soboto in nedeljo vstajam ob 8, spat pa hodim tudi prav tako kot med tednom, razen, če ni na programu kakšna “žurka” z prijateji.

lp

Zadošča mi 6 do 7 ur spanja, vstajam ob 5.20. Med vikendom, če je možnost in priložnost spim do 8. ure, največ kar sem spala letos je 10 ur.

Spat hodim med 22 in 23 uro, vstajam ob 7h…med vikendom vse mejčkn kasneje 🙂

Spat hodim med 24 in 3. uro zjutraj…vstajam pa zelo različno…med 6 in 9 uro.

spat grem ponavadi ob 24
vstajam pa od 9-10

melisa, a še študiraš al imaš že službo? kakšen poklic dopušča tak ritem? Zelo lepo prosim za odgovor…

jojo

nikoli pred 23. uro. po navadi pa okoli polnoči, velikrat tud ob enih zjutraj. zbujam se pa od pol devetih do pol desetih. večinoma ob devetih (brez budilke). torej okoli devet ur spanja…
aja, sem študentka! 😉
lep dan

Rabim priblizno 8 ur spanja..mal gor mal dol..zadnje case skoz manj spim. ;( pa se manj bom…

jojo : izredna studerntka sem, pa si se lahko privoscim

okrog polnoči grem v posteljo, vstajam 5.40h

spat hodim od 3h do 9h, vstajam pa… no, vstanem čez 4-5 ur 🙂

pon-pet vstajam ob 06.30
ned-čet hodim spat okoli 1h
sob-ned vstajam ob 12h
pet-sob hodim spat ob 4h

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close