Kdaj vam je bilo najhuje
No, 25.01.2025 ob 20:48
Ko me je en moten monovec psihološko napadal, vzel za tarčo, spletno in fizično zalezoval, na koncu grozil meni in mojim otrokom. Po prijavi na policijo, se je sicer ustavil, ampak to je bila izredno težka izkušnja.
No, a je to res? Da si bila nadlegovana?
Nikoli huje, 25.01.2025 ob 22:19
Ko si je mož poiskal drugo, jaz pa ostala z vsemi dolgovi katere sem od plačevala še 15 let (imela sva s. p. in vse je bilo na moje ime). V tistem času sem bila brez dohodkov in hčerka je imela 10 let…
Kako si se resila? So bili dolgovi visoki?
Anonimno 10899, 25.01.2025 ob 22:24
Kako si se resila? So bili dolgovi visoki?
Še sama ne vem, kako sem zmogla, vmes zbolela še za rakom…. Verjetno sem se zasmilila še bogu in mi je po 5 letih borbe poslal drugega moža, ki mi je pomagal odplačat pufe in danes prav lepo živim, finančno preskrbljena, hčerka z dobro izobrazbo… Usoda je vse postavila na svoje mesto…
Nikoli huje, 25.01.2025 ob 23:13
Še sama ne vem, kako sem zmogla, vmes zbolela še za rakom…. Verjetno sem se zasmilila še bogu in mi je po 5 letih borbe poslal drugega moža, ki mi je pomagal odplačat pufe in danes prav lepo živim, finančno preskrbljena, hčerka z dobro izobrazbo… Usoda je vse postavila na svoje mesto…
Aja, še to, dolgovi pa taki, da bi si lahko s tem denarjem kaki vikend kupila na morju…
Preživel sem kar nekaj bolečih izkušenj v življenju. Težko bi rekel, katera izmed njih je najhujša. Pri 21 letih me je zbil avto. To je bil en tak pomemben reset v življenju. Izredno boleča izkušnja zame je bil zakon. Tudi ločitev kotira visoko na lestvici po rušilnosti in prizadejani bolečini. Potem so tu še manj intenzivne izkušnje. Občutek imam, da se kalim skozi bolečino. Cest la vie.
Forum je zaprt za komentiranje.