Najdi forum

Kdaj v London?

Mož me pelje za 30. rojstni dan v London. Ker pa imam rojstni dan v januarju me zanima koliko je pametno iti pozimi? Do poletja pa mi je tudi predolgo da bi čakala. Imate kakšne izkušnje? Je bil kdo pozimi v Londonu?
Hvala,
Lp,
Didi

p.s. V London greva na ogled znamenitosti preko agencije

Nisem bila pozimi še nikoli. Zna biti vlažno in zato mrzlo. Meni je najlepše tam septembra/oktobra in maja.

Pred par leti sem bila v Londonu konec marca, 5 dni, prekrasno. Zjutraj je bilo sicer hladno, da se je bilo treba kar oblečt, čez dan pa za kratke rokave, St. James park že ves cvetoč, ljudje na ležalnikih… Ne vem, ali sem imela ravno srečo ali je običajno tako. Sicer pa dandanašnji res ne moreš več vedet, kako bo z vremenom, te lahko tudi sredi poletja fajn zebe.
No jaz od novembra do februarja v London ne bi šla, ostale mesece pa kadarkoli.

PS: Če smem pripomnit, brez agencije prideš skoz skoraj pol ceneje – če ti to kaj pomeni. Zdajle dobiš za pomlad zelo ugodne karte na Easyjetu, z Brnika, preko booking.com poiščeš ugoden hotel… Običajno te pot in namestitev za 2 v lastni režiji pride približno toliko kot preko agencije na osebo. V solidnem hotelu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close