Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj v gardaland

kdaj v gardaland

Kupila sem karte za gardaland preko spletne strani privosci.si. Iskoristiti jih moramo do konec oktobra. Otroci bi radi sli v avgustu, ko so se pocitnice. Zanima me, ce katera ve, kateri dan v tednu je se najbolje, da gremo. Na zadnje smo bili pred 3 leti v mesecu aprilu in ni bilo nobene guzve. Sodelavkaje bila lani julija (v soboto) in je rekla da je bila full guzva.

nikakor ne med vikendom, ker boste več prečakali v vrstah, kot pa se naužili raznih atrakcij…
ne vem – mogoče malo pogledaš po agencijah na katere dneve pretežno nudijo otganizirane izlete – in ti je potem to orientacija, da na tisti, da n med tednom ne greš in izbereš drugega…

jaz sem bila pred leti že – tako med vbikendom (je bla gužva velika) kor tudi med tednom – in je blo med tednom manj res, tzo že pred leti… samo se ne spomnik kateri dan v tednu je blo to… vsekakor se pa je poznalo,d a je blo med tednom manj gužve

absolutno torek ali sreda in še to, da pridete pozno popoldne in koristite nočno varianto. Pa raje julij kot avgust.

Ko smo bili mi pred 3 leti v gardalandu in ko smo stali v vrsti za colorado boat smo videli eno druzino, ki je preko vrste prisla pred vse nas. Takrat sem slisala, da so se eni, ki so stali pred nami pogovarjali, da so tile verjetno kupili zraven vstopnic tudi neke vip karte s katerimi lahko prehitis celo vrsto, ki caka na atrakcijo. Morda kdo tu na forumu ve kaj o tem?

http://www.gardaland.it/park/vip/[/url]

Pred leti vem, da si dokupil pravico za hiter vstop na določene atrakcije. Sem pobrskala po njihovi strani, a najdem le kar sem prilepila. Če prav razumem, je vstopnica vip 119 Eur na osebo.

ja vip vstopnice so še enkrat dražje kot navadne pa že te so zasoljene. Će se hočeš izogniti gužvi in enournem čakanju na žgočem soncu za posamezno 30 sekundno doživetje posanezne atrakcije. Okoli 6 ure se skoraj sprazni in takrat tudi ni već tako vroče in je super.

Lahko kupuješ vip vstopnice za posamezno atrakcijo in stane 4 EUR po osebi. Prodajalec stoji pred vsako atrakcijo posebej. Mi smo koristili če se nam je zdela vrsta predolga, ker je res težko čakat po skoraj uro za vsako vožnjo. Bolje je kupovati posamezno, ker je sama VIP karta predraga. Ne vem koliko si plačala vstopnice za Gardaland, ampak tam jih v mestu prodajajo po 31 EUR. Mi smo bili tam konec junija in je bila dopoldan večja gneča.

Malo pobrskaj po njihovi spletni strani:
http://www.gardaland.it/park-en/prices-tickets/gardaland-express-2015/

Če imate možnost, sigurno med tednom! Med vikendom je neznosna gužva, čakaš tudi po 1 uro za posamezno atrakcijo, a če nimaš možnosti lastnega prevoza, ti drugega ne preostane :/. Mi smo imeli velikokrat “srečo”, da je padal dež, in potem karnaenkrat nič ljudi :)) Ampak na to se ne zanašati… Drugače pa so fine te express variante (na linku zgoraj), izbereš si karto, katere atrakcije ti najbolj ustrezajo, doplačaš, in imaš 1x vstop mimo vrste za posamezno atrakcijo. Mi smo vzeli Adrenaline express, prideš čez 8 atrakcij, stane pa 25 evrov. Letos imajo še druge ponudbe, veliko različnih variant. Cene seveda nenormalne, ampak glede na to, da greš tja parkrat v življenju, se mi zdi to bolje, kot čakati cel dan v vrsti.

Bila nekaj let nazaj 31.7., sobota, napaka, se je že začel dopust italijanov in so udarili na polno. Medtem ko septembra neko soboto nismo skoraj nič čakali v vrstah. Bila je druga polovica septembra, topel sonček, a ne žgoč. Idealno vreme in manj ljudi kot v poletnih mesecih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close