Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj to povedat partnerki/ju?

Kdaj to povedat partnerki/ju?

To je res, ampak ta ista ženska se posmehuje ljudem, ki pošteno delajo za nizke plače. Ta ženska se posmehuje nekomu, ki ima avto ‘samo’ za 15 jurjev. Sama pa nima kaj drugega za početi kot zakrivati gube in sivčke.[/quote]

Itak ja. Zdajle se posmehujem tebi debela starunklja, ki se nimaš rada.
Ej, nimam niti enega sivega lasu, ne boš verjela.

GF, točno primer ženske si, ki ji nihče nima kaj zavidat in primer osebe, ki je žaljiv, nesramen, nadut in vzvišen. Katere so pa take osebe pa tako vemo. Si točno vzor tega, kar si nobena ženska ne želi biti.

Odličen opis GFjevke.

Vsi si želijo biti podobni tebi….yeaaaaa:).

Zdaj me pa že pusti no.

Ja, seveda te bom pustila. Moraš ostalim monovcem težiti kak poden so, a ne :). Kaj bi tale čvek brez tebe :). Zamrl bi, še sreča, da te imamo :).

Recimo? Daj mi kakšno idejo. Vedno se še kaj da. Brez nič ni nič.[/quote]

Začni hoditi v službo, izobrazi se, nauči se delat.[/quote]

Včlani se v knjižnico (in potemt udi hodi tja) in začni gledati vsaj poročila na TV – saj si vmes vseeno lahko nalakiraš nohte.

Danes grem v knjižnico, hodim na 14 dni. In tudi danes bom plačala letno članarino, tako kot vsak januar. Poročila gledam 2x na dan. Pa kaj ti to sploh razlagam…

To je res, ampak ta ista ženska se posmehuje ljudem, ki pošteno delajo za nizke plače. Ta ženska se posmehuje nekomu, ki ima avto ‘samo’ za 15 jurjev. Sama pa nima kaj drugega za početi kot zakrivati gube in sivčke.[/quote]

Možno je, da ji “tamala” nese zlata jajca-;)))

Ojoj. Je ribica dobila po plavutkah?

Obožujejo me, zato toliko govora o meni.

:))))

Ja, jaz tudi fenica ribice. Če kdo verjame.

Kvečjemu e-obožujejo in še to samo e-tebe. Če bi te npr. jaz oboževal, bi bila zdaj z mano in verjemi, zelo zelo lepo bi ti bilo.

Kvečjemu e-obožujejo in še to samo e-tebe. Če bi te npr. jaz oboževal, bi bila zdaj z mano in verjemi, zelo zelo lepo bi ti bilo.[/quote]

E-veš…če čebula ne bi imela če, bi bila bula.

Že v fazi spoznavanja, v malo bolj splošni debati. V teh letih, ko sva skupaj, je bilo prilik za bolj konkreten pogovor dovolj, saj je kar nekaj parov, ki jih poznava, dobilo otroka (skupna prijateljica je pa ravno noseča), tako da lahko sproti ugotavljava, če sva v tej odločitvi še enotna.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni res. Vsaj v mojem primeru ne, pa pri nekaj prijateljicah tudi ni (bilo) tako. Eni si celo oddahnejo…

Jaz sem partnerju jasno povedala, da bom razumela, če si bo premislil. V tem primeru mu bom iz srca zaželela vso srečo in se ponudila za varuško. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pametno je, da ženska, ki se odloči, da ne bo imela otrok, pri tej odločitvi vztraja. ne pa da jo zvije, ko je za to že malo stara.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close