Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj to povedat partnerki/ju?

Kdaj to povedat partnerki/ju?

Ali kdo od avs dela na kemtiji, ali samo teoretično to opevate?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vraga pa Gospodinje z velikim G. Po navadi so strah in trepet okolice. Kot so moški lahko hudič v človeški podobi, so ženske lahko tudi. Marsikje so tudi moški tiho kot miši in samo za hlapca. Pa jih tudi fašejo ob pričah.

Ma ….men je samo grozno pogledat par teh žensk v oči…ki so mrtve
popolnoma. Kot oči živine. Brez iskre, brez čustev. Vse to je bilo izbito
iz nje že takoj po poroki.
Veliko se jih tudi sploh ne pogovarja. Ne vem, kako je doma (najbolj
verjetno tudi doma molči) …ampak večinoma so tiho. Ne znajo niti
klepetati, niti se smejati.
So izjeme….seveda..moćne, glasne ženske…Gospodinje z velikim G, ki
jih vsi spoštujejo…ampak jih je precej manj, kot prvih.[/quote]

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A imaš ti praktične izkušnje? Čer sam nimaš, ne moreš tudi od drugih zahtevati. 😉
Jaz poznam recimo primer, kjer se je mestna punca poročila na kmetijo, pa obema zakon lepo teče že vrsto let kot družini in imata že šoloobvezne otroke. Ampak ženska je zelo praktična in delavna.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej, vsi hvalite nekaj, česar niste izkusili?

Torej kritiziraš nekaj, česar nisi izkusil? Ta stavek je napisan z isto relevanco tvojemu.

Torej kritiziraš nekaj, česar nisi izkusil? Ta stavek je napisan z isto relevanco tvojemu.[/quote]

Ne. Več je bilo tukaj primerov, ko je tip s kmetov jamral, da nobena noče na kmetijo.

Torej kritiziraš nekaj, česar nisi izkusil? Ta stavek je napisan z isto relevanco tvojemu.[/quote]

Ne. Več je bilo tukaj primerov, ko je tip s kmetov jamral, da nobena noče na kmetijo.[/quote]Zaradi kmetije al zaradi tipa?

Kolk pa kdo od vas pozna žensk, ki so se preselile na kmetijo iz drugega okolja?

Jst niti ene 😀

2, od teh tabližnjih.

Jaz sem, je pa od tega že kar nekaj let. 🙂

Gotovo obstaja razlog, da na kmetijah samevajo pretežno moški..

Ker ženske vseeno ne želijo biti tako zelo enakopravne, ko je v igri fizično delo. 🙂

Ženske so si izračunale in ne gredo z glavo skozi zid. Zakaj klofati v svoj minus?

Ker ženske vseeno ne želijo biti tako zelo enakopravne, ko je v igri fizično delo. :)[/quote]

Oh, jaz bi pa prostodušno in od srca kakšni Skeli ponudil vile in lopato že zaradi enakopravnosti. 🙂

V bistvu kmetije danes niso v (finančnem) minusu, prej obratno.

Poznam. Kot prvo so ukinili kmetijo in se preusmerili na neko drugo področje, kjer imajo sedaj dopolnilno dejavnost. Njej očitno odgovarja, je zadovoljna, pustila službo in se ukvarja le s tem.

Ker ženske vseeno ne želijo biti tako zelo enakopravne, ko je v igri fizično delo. :)[/quote]

Oh, jaz bi pa prostodušno in od srca kakšni Skeli ponudil vile in lopato že zaradi enakopravnosti. :)[/quote]
Si pa pogumen…. Al bi takrat stal za vogalom in ji samo od daleč molil orodje? 🙂

V bistvu kmetije danes niso v (finančnem) minusu, prej obratno.[/quote]

Spet odvisno, a ne. Načeloma pa mali kmetje izginjajo. Razen, če je pri vas kaj drugače (tega podatka pa res nimam).

Zakaj bi rinile tja, kjer nočejo bit?

Pretežno zaradi subvencij države.

Finančnih problemov pri kmetih je ni da ni. Nekaterim uspe, ampak s pametjo, drugim žal ne. Ampak kaj, ko je to težko priznati, a ne:).

Pretežno zaradi subvencij države.[/quote]
Itak!
Včasih jih ni bilo in so živeli od tistega kar so po polni ceni prodali, danes jih s subvencijami držijo na špagci.
Včasih so lepo živeli s petimi kravami in malim fergusonom, danes 50 krav ni dost…

Pretežno zaradi subvencij države.[/quote]
Itak!
Včasih jih ni bilo in so živeli od tistega kar so po polni ceni prodali, danes jih s subvencijami držijo na špagci.
Včasih so lepo živeli s petimi kravami in malim fergusonom, danes 50 krav ni dost…[/quote]

Veliki kmetje zelo dobro živijo, je pa med njimi tudi precej takšnih, ki se samo grebejo in če se le da opehariti koga manjšega.

Samo res, sami poznavalci kmečkega življenja ste tule. Pa je že kdo kdaj vzel kake vile ali grablje v roke ali pa pomolzel kako kravo?
Res je smešno brati to teoretiziranje o kmečkem življenju :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close