Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj to povedat partnerki/ju?

Kdaj to povedat partnerki/ju?

Mogoče sem pa že zato celo večnost samska, ker potencialnih zanimivih samskih moških ne sprašujem ali razmišljajo o skupnem življenju z mano :). Mogoče moram to taktiko uporabit.

Ne moreš z nekom o resnosti veze in skupnem lajfu razpravljat, če ne veš kako se ujameta v seksu. To je treba prej detajlno spoznati.

No, in ni bolje, če ti je to takoj povedal, kot pa, če bi to izvedela šele čez par mesecev, ko bi bila z njim v resni zvezi ?

Po mojem je pa to samo še ena taktika, kako priti do seksa.
Čisto zmotno mislijo, da vsem ženskam pri teh letih besno razbija
biološka ura in si mislijo da – evo, če bom pa to rekel, bo ziher
zagrizla. Ker je večini moških na spoznavnih forumih čist vseen kaj
rečejo, sam da dobijo šanso.
Jaz mislim, da je to. In mu lepo poveš, da ti ne bi otrok, samo seks,
pa bosta na lepem oba srečna…

No, in ni bolje, če ti je to takoj povedal, kot pa, če bi to izvedela šele čez par mesecev, ko bi bila z njim v resni zvezi ?[/quote]

Spodaj je ena tema Elvisa iz Trebnjega, ki daje oglase okrog in okrog, da v zameno zato, da mu ženska rodi otroka, da njej pol hiše. Samo dokler ne rodi otroka pa mora 200€ najemnine + stroške plačevat za bivanje v njegovi hiši. Saj ni važno kakšna je ženska, edino rjavih oči ne sme imeti in pa denar mora imeti, da bo plačala najemnino. Pa čimprej mora otroka rodit.
A so samo meni čudni taki tipi?

Po mojem je pa to samo še ena taktika, kako priti do seksa.
Čisto zmotno mislijo, da vsem ženskam pri teh letih besno razbija
biološka ura in si mislijo da – evo, če bom pa to rekel, bo ziher
zagrizla. Ker je večini moških na spoznavnih forumih čist vseen kaj
rečejo, sam da dobijo šanso.
Jaz mislim, da je to. In mu lepo poveš, da ti ne bi otrok, samo seks,
pa bosta na lepem oba srečna…[/quote]

Moram enkrat za foro probat in reči, kar si svetovala, da vidim odziv :).

No, in ni bolje, če ti je to takoj povedal, kot pa, če bi to izvedela šele čez par mesecev, ko bi bila z njim v resni zvezi ?[/quote]

Pa ti misliš, da ženske ne smemo uživat, vsaj par mesecev :)?

Kako se lahko pogovarjaš o kontracepciji pred prvim seksom in ne vključiš možnosti, da zanosiš, ker kontac. ni 100%?
Preskočiš to poglavje? :P[/quote]

Koliko žensk pa dejansko zanosi ob pravilni uporabi kontracepcije? Si mislil na tisti promil?
Če ženska ne želi zanositi, ne bo in pika. Najboljše so pa tiste, ki ne uporabljajo nobene zaščite in so potem ful presenečene, da so noseče.[/quote]
Kakorkoli obračaš, igraš se z ognjem in prav je, da rečeš kakšno tudi na to temi kaj pa če se vžge?…
Ali nič? Kot noj držiš glavo v pesek nekaj let dokler se ne izjasnita tudi o tej temi oz takrat, ko “kondom poči”…

Saj je tudi prometnih nesreč relativno malo pa vseeno delaš prvo pomoč pred izpitom al teb tud to ni blo treba?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa ti misliš, da ženske ne smemo uživat, vsaj par mesecev :)?[/quote]
Ne vem, zakaj ne bi smele. Saj pa ti praviš, da pobegneš in ne jaz. 🙂
Poveš, kot je napisala Skela. Da bi rada samo uživala in če se on strinja in ima interes počakati par mesecev, da mu katera druga rodi otroka, potem ne vidim problema. 🙂

Spodaj je ena tema Elvisa iz Trebnjega, ki daje oglase okrog in okrog, da v zameno zato, da mu ženska rodi otroka, da njej pol hiše. Samo dokler ne rodi otroka pa mora 200€ najemnine + stroške plačevat za bivanje v njegovi hiši. Saj ni važno kakšna je ženska, edino rjavih oči ne sme imeti in pa denar mora imeti, da bo plačala najemnino. Pa čimprej mora otroka rodit.
A so samo meni čudni taki tipi?[/quote]

Meni je že pri imenu vse jasno….Elvis???????

Koliko žensk pa dejansko zanosi ob pravilni uporabi kontracepcije? Si mislil na tisti promil?
Če ženska ne želi zanositi, ne bo in pika. Najboljše so pa tiste, ki ne uporabljajo nobene zaščite in so potem ful presenečene, da so noseče.[/quote]
Kakorkoli obračaš, igraš se z ognjem in prav je, da rečeš kakšno tudi na to temi kaj pa če se vžge?…
Ali nič? Kot noj držiš glavo v pesek nekaj let dokler se ne izjasnita tudi o tej temi oz takrat, ko “kondom poči”…

Saj je tudi prometnih nesreč relativno malo pa vseeno delaš prvo pomoč pred izpitom al teb tud to ni blo treba?[/quote]

Strinjam se s tem, da se dva, ki gresta med rjuhe pogovarjata tudi o tem. Pravim le, da se vsak seks ne končna z nosečnostjo, Tudi vsak drugi, tretji, četrti ne.

A so samo meni čudni taki tipi?[/quote]Zakaj bi bil on čuden če je povedal kaj si od nje želi….. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ta Elvis se bo še načakal.

Saj je tudi prometnih nesreč relativno malo pa vseeno delaš prvo pomoč pred izpitom al teb tud to ni blo treba?[/quote]

Strinjam se s tem, da se dva, ki gresta med rjuhe pogovarjata tudi o tem. Pravim le, da se vsak seks ne končna z nosečnostjo, Tudi vsak drugi, tretji, četrti ne.[/quote]
Če ma tip tak pritisk, da ti jajcevode stegne pol ne moreš bit prepričana, da bo zaščita zdržala…. 😀

Kdo pa govori o tem, da se vsak seks konča z nosečnostjo? Meni je logično, da se ne izmikaš pol leta teme o otrocih ampak, da o tem spregovoriš že na začetku ko preverjaš koliko sta si kompatibilna.

Ker danes ni žensk, ki bi bile sposobne finančno poskrbet same zase? 😉

He, he Robi, človeka moraš prej dobro sprobat, ja tudi v postelji, da mogoče pride na seznam za kandidata za skupno življenje.

Ja, ta Elvis je res zanimivo bitje. Saj ni važno kakšna je ženska, samo, da ima denar za najemnino in da mu rodi otroka :).

On_, saj nimajo vsi dolgoročnega namena, če seksajo. Zato se takšni ljudje ne bodo pogovarjali, ker danes je v igri ena, jutri že morda druga. Kam bi pa prišli s temi debatami?:)) Meni je vseeno za te ljudi, samo naj poskrbijo, da ne bo nikoli prišlo do nosečnosti.

Recimo, da kontracepcija odpove, da ženska nepričakovano zanosi, a zdaj se bo pa kar poročila, čeprav ji tip ni ta pravi?

Ker danes ni žensk, ki bi bile sposobne finančno poskrbet same zase? ;)[/quote]

Ne vem, če se je že rodila ženska, ki bi zavestno želela spočeti in roditi otroka neuravnovešenemu tipu.

A ji ne bi bilo bolj enostavno si vibrator kupit kot pa da se z nevšečnimi tipi dol daje?

A ji ne bi bilo bolj enostavno si vibrator kupit kot pa da se z nevšečnimi tipi dol daje?[/quote]

A tebi je vibrator in moški eno ta isto ali kako oz. zate je vibrator očitno boljši?
No, verjemi, da večina žensk še vedno prisega na moške. To, da je nevšečeni, si ti napisal, ne jaz.

A ji ne bi bilo bolj enostavno si vibrator kupit kot pa da se z nevšečnimi tipi dol daje?[/quote]

A tebi je vibrator in moški eno ta isto ali kako oz. zate je vibrator očitno boljši?
No, verjemi, da večina žensk še vedno prisega na moške. To, da je nevšečeni, si ti napisal, ne jaz.[/quote]Besedico “pravi” sem zamenjal za “všečni”, se globoko opravičujem za nastalo nevšečnost.

Ja, saj te razumem ON, ti seksaš le, če je zadaj namen spočetja otroka. Ostalo zate ni sprejemljivo :).
Kaj, če ima ženska v svojem življenju recimo 5 spolnih partnerjev (zaporedno) in nobenega otroka? A je grozna, ker ni z vsakim spočela par otrok ali kako :)?

Ker danes ni žensk, ki bi bile sposobne finančno poskrbet same zase? ;)[/quote]

Ne vem, če se je že rodila ženska, ki bi zavestno želela spočeti in roditi otroka neuravnovešenemu tipu.[/quote]
Kako neuravnovešenemu?
Saj je samo napisal kaj si želi od nje, da ne bi bilo kasneje morebitnih nesporazumov….

Poznam enega takega. Fant ima kmetijo, ni da ni – traktorji, stroji, živina…. samski, ker pri njemu se bo morala ženska sama preživet…. :/

Glej, če nisi v primerni fazi ciklusa se niti ne bom več pogovarjal s tabo, ok? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close