Kdaj tehnični pregled?
evo, glej mene, sedaj sem iz denarnice potegnila moje prometno dovoljenje na katerem piše do kdaj velja in pod opombami naslednji T.P. kar pomeni tehnični pregled in datum, si moreš misliti, le iz tvojega pa tega ni razbrati, potem pač nimaš slovenskega prometnega dovoljenja ! ali pa – nisi pismena, sory!
saj ne more biti res, potem pa tu preveri, ker tu meni spet vse piše!!
saj ne more biti res, potem pa tu preveri, ker tu meni spet vse piše!!
https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava%5B/quote%5D
Sem šla gledat svoje prometno: piše veljavnost registracije 2011, ne piše pa veljavnost TP 2012 (sem si pa zapomnila, ko sem bila na tehničnem, da mi velja 2 leti).
Aja, odg. na 1.post: moj avto je tud 2003, TP 2008 in letos, velja do 2012.
glede tehničnih pregledov so v zadnjih letih parkrat spremenili zakon, mislim, da dvakrat ali trikrat, zato ni nujno, da je tisto, kaj piše v prometnem dovoljenju tudi pravilno in zveličavno.[/quote]
Bi rekla, da je to, da mi piše veljavnost registracije 2011, “pravilno in zveličavno”.
Veljavnost TP mi pa v prometnem dovoljenju NE piše, kot sem že prej napisala.
glede tehničnih pregledov so v zadnjih letih parkrat spremenili zakon, mislim, da dvakrat ali trikrat, zato ni nujno, da je tisto, kaj piše v prometnem dovoljenju tudi pravilno in zveličavno.[/quote]
Bi rekla, da je to, da mi piše veljavnost registracije 2011, “pravilno in zveličavno”.
Veljavnost TP mi pa v prometnem dovoljenju NE piše, kot sem že prej napisala.[/quote]
pomiri se, saj nisem tebi kontrirala. pravim, da tudi, če ti piše datum TP, ni rečeno, da je pravilno.
za registracijo pa itak ni vprašanje