Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kdaj tehnični pregled?

Kdaj tehnični pregled?

Kmalu mi poteče prometno, pa ne vem ali bo treba tudi tehnični nardit, na prometnem nič ne piše. Lani je bil TP narejen, avto pa je l.2003. Koga naj vprašam?

pokliči tja, kjer delajo tehnične preglede, pa ti bodo povedali.
ali pa si preberi zakon,

A ti ne piše na prometnem, kdaj je naslednji TP? Poglej dobro.

evo, glej mene, sedaj sem iz denarnice potegnila moje prometno dovoljenje na katerem piše do kdaj velja in pod opombami naslednji T.P. kar pomeni tehnični pregled in datum, si moreš misliti, le iz tvojega pa tega ni razbrati, potem pač nimaš slovenskega prometnega dovoljenja ! ali pa – nisi pismena, sory!

Letos ne, šele 2011. Prometno pa moraš vseeno podaljšati.

Ne vpiše na vseh – sploh, če med letom kupiš avto – ne bodite pametni, tudi na mojem ne piše.

saj ne more biti res, potem pa tu preveri, ker tu meni spet vse piše!!

https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava

saj ne more biti res, potem pa tu preveri, ker tu meni spet vse piše!!

https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava%5B/quote%5D

Sem šla gledat svoje prometno: piše veljavnost registracije 2011, ne piše pa veljavnost TP 2012 (sem si pa zapomnila, ko sem bila na tehničnem, da mi velja 2 leti).

Aja, odg. na 1.post: moj avto je tud 2003, TP 2008 in letos, velja do 2012.

glede tehničnih pregledov so v zadnjih letih parkrat spremenili zakon, mislim, da dvakrat ali trikrat, zato ni nujno, da je tisto, kaj piše v prometnem dovoljenju tudi pravilno in zveličavno.

glede tehničnih pregledov so v zadnjih letih parkrat spremenili zakon, mislim, da dvakrat ali trikrat, zato ni nujno, da je tisto, kaj piše v prometnem dovoljenju tudi pravilno in zveličavno.[/quote]

Bi rekla, da je to, da mi piše veljavnost registracije 2011, “pravilno in zveličavno”.
Veljavnost TP mi pa v prometnem dovoljenju NE piše, kot sem že prej napisala.

glede tehničnih pregledov so v zadnjih letih parkrat spremenili zakon, mislim, da dvakrat ali trikrat, zato ni nujno, da je tisto, kaj piše v prometnem dovoljenju tudi pravilno in zveličavno.[/quote]

Bi rekla, da je to, da mi piše veljavnost registracije 2011, “pravilno in zveličavno”.
Veljavnost TP mi pa v prometnem dovoljenju NE piše, kot sem že prej napisala.[/quote]
pomiri se, saj nisem tebi kontrirala. pravim, da tudi, če ti piše datum TP, ni rečeno, da je pravilno.
za registracijo pa itak ni vprašanje

Zahvalila bi se rada osebi, ki mi je posredovala link e-uprave. Ne samo da sm zvedla, da imam TP leta 2011, ampak lahko podaljšam prometno kar prek spleta! Yesss!!!

New Report

Close