Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj ste na monu

Kdaj ste na monu

eh sory.. pozabil na tole popravljanje “lepih” besed 🙂
Pras.ička[/quote]

In razsvetli me, kaj Pras.ička v prenesenem pomenu pomenu. In s čim lahko argumentiraš, da se mi ta preneseni pomen tako dobro poda?[/quote]
Pras.ička nepreneseno je v hlevu in iz nje so dobre klobase…
Kur.ba je tista, ki da vsakomur… pras.ička pa vsem samo meni ne.. ta bi bla prenesena
Je pa še en pomen… pras.ička je bejba, ki je fullll dobra… za pogledat. Taka prava bejba…
A moram argumentirat zakaj se ti to poda.. saj najbrž veš kateri prenesen pomen sem mislil zate? 🙂

V mojem SSKJ ni te besede s takšnimi pomeni. To je samo v tvoji glavi. Tam imaš pa zaradi mene lahko tudi same klobase.

In razsvetli me, kaj Pras.ička v prenesenem pomenu pomenu. In s čim lahko argumentiraš, da se mi ta preneseni pomen tako dobro poda?[/quote]
Pras.ička nepreneseno je v hlevu in iz nje so dobre klobase…
Kur.ba je tista, ki da vsakomur… pras.ička pa vsem samo meni ne.. ta bi bla prenesena
Je pa še en pomen… pras.ička je bejba, ki je fullll dobra… za pogledat. Taka prava bejba…
A moram argumentirat zakaj se ti to poda.. saj najbrž veš kateri prenesen pomen sem mislil zate? :)[/quote]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Je že v redu. Saj za iskanje pras.cev na forumu pa prenesenega pomena sploh ne potrebujemo.

itak so vsi moški pras.ci.. 🙂

je tako … ker moška oblika je “pacek” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

je tako … ker moška oblika je “pacek” ☺[/quote]
ja in pol mora tvoja žena zaradi ene cevi redit celga prasca kot si ti)))

je tako … ker moška oblika je “pacek” ☺[/quote]
ja in pol mora tvoja žena zaradi ene cevi redit celga prasca kot si ti)))[/quote]
emmm … kje si pa našel MOJO ženo … ne sklepaj po sebi kako je pri drugih ☺

ja in pol mora tvoja žena zaradi ene cevi redit celga prasca kot si ti)))[/quote]
emmm … kje si pa našel MOJO ženo … ne sklepaj po sebi kako je pri drugih ☺[/quote]
če je tako hiter tudi drugje, njegova “žena” nima kaj velik od njegove cevi…

emmm … kje si pa našel MOJO ženo … ne sklepaj po sebi kako je pri drugih ☺[/quote]
če je tako hiter tudi drugje, njegova “žena” nima kaj velik od njegove cevi…[/quote]
kot je hiter s sklepanjem sem hotel napisat in izpustil. Zdaj sem bil pa prehiter tud jaz 🙂 ups

aha, se pravi si je tvoja (ex) že prišla gor da se ji ne splača rediti celega prasca zaradi ene klobase?))

aha, se pravi si je tvoja (ex) že prišla gor da se ji ne splača rediti celega prasca zaradi ene klobase?))[/quote]
koliko te pa boli samugriz v lastna jajca ☺
kot že natipkano – ne ocenjuj drugih po lasnem kopitu ☺

aha, se pravi si je tvoja (ex) že prišla gor da se ji ne splača rediti celega prasca zaradi ene klobase?))[/quote]
koliko te pa boli samugriz v lastna jajca ☺
kot že natipkano – ne ocenjuj drugih po lasnem kopitu ☺[/quote]
sem že spodaj napisal, jaz se lahk grizem v lastna jajca, tebe pa je očitno ženska skopila)))
ps.
kaj ti ne paše lastna medicina? si občutljivček?))) daj si raj sliko od Jeremije gor, je bolj primerna zate)))

Heheheheheheheh, intelektualec je rekel slika Jeremije!
N°1 je, takole malo za obuditev stripovskega spomina!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

N°1 je, takole malo za obuditev stripovskega spomina!![/quote]

Mal si bil hiter tudi ti.. menim da ve, da ima sedaj N°1, vendar mu predlaga Jeremijo…

N°1 je, takole malo za obuditev stripovskega spomina!![/quote]

Mal si bil hiter tudi ti.. menim da ve, da ima sedaj N°1, vendar mu predlaga Jeremijo…[/quote]
mene ta X6 asociira na ono štirikolesno plehnato spako, ki kar kliče po “Break My Windows”

Mal si bil hiter tudi ti.. menim da ve, da ima sedaj N°1, vendar mu predlaga Jeremijo…[/quote]
mene ta X6 asociira na ono štirikolesno plehnato spako, ki kar kliče po “Break My Windows”[/quote]
ti pa žal zgolj in samo na zjamranega Jermijo, ki bi rad v odsotnosti pravega Boja jedan postal ON))
da boš razumel ti navajam star afriški pregovor…opica ostane opica četudi jo oblečeš v škrlat:)

mene ta X6 asociira na ono štirikolesno plehnato spako, ki kar kliče po “Break My Windows”[/quote]
ti pa žal zgolj in samo na zjamranega Jermijo, ki bi rad v odsotnosti pravega Boja jedan postal ON))
da boš razumel ti navajam star afriški pregovor…opica ostane opica četudi jo oblečeš v škrlat:)[/quote]
dej predno kaj flikneš s tipko Oddaj — zbriši.
ON_ je tukaj že nick ☺ Moj je pač NM-3w.
avatar pa pač zabava nekaj prisotnih, ki imajo tudi svoje avatarje. In za to gre – za tiste, ki so sposobni doumeti forumašenje.

da boš razumel ti navajam star afriški pregovor…opica ostane opica četudi jo oblečeš v škrlat:)[/quote]
avatar pa pač zabava nekaj prisotnih, ki imajo tudi svoje avatarje. In za to gre – za tiste, ki so sposobni doumeti forumašenje.[/quote]
vprašanje, ki to ni, stvar za globoko filozofsko debato….zbriši preden oddaš…zakaj potem pisati če bi zapisano brisali?
in nerazumevanje je tako globoko zakoreninjeno v tebi nmw3….niti temu ne moreš reči nerazumevanje, prej nezmožnost z razmišljanjem doseči željeni rezultat..zaradi tega potem ( z meni popolnoma nerazumljeno ihto) razlagaš do onemoglosti ali pa se zatečeš k vulgarnosti, kot zadnji rešilni bilki, ki te lahko potegne iz smrdljivih in strupenih mlak lastnega uma….še sreča ,da imaš ušesa…tako lahko pare iz tvoje glave nemoteno zapuščajo površje modrosti:)
ps.
pa si kaj čistiš ušeno maslo zadnje čase, o nerazumljeni?:)

avatar pa pač zabava nekaj prisotnih, ki imajo tudi svoje avatarje. In za to gre – za tiste, ki so sposobni doumeti forumašenje.[/quote]
vprašanje, ki to ni, stvar za globoko filozofsko debato….zbriši preden oddaš…zakaj potem pisati če bi zapisano brisali?
in nerazumevanje je tako globoko zakoreninjeno v tebi nmw3….niti temu ne moreš reči nerazumevanje, prej nezmožnost z razmišljanjem doseči željeni rezultat..zaradi tega potem ( z meni popolnoma nerazumljeno ihto) razlagaš do onemoglosti ali pa se zatečeš k vulgarnosti, kot zadnji rešilni bilki, ki te lahko potegne iz smrdljivih in strupenih mlak lastnega uma….še sreča ,da imaš ušesa…tako lahko pare iz tvoje glave nemoteno zapuščajo površje modrosti:)
ps.
pa si kaj čistiš ušeno maslo zadnje čase, o nerazumljeni?:)[/quote]

pikec … pejt se mami potožit naj ti da okoli vratu košček klobase, da se bodo vsaj vaška ščeneta s tabo igrala.

ps.
pa si kaj čistiš ušeno maslo zadnje čase, o nerazumljeni?:)[/quote]

pikec … pejt se mami potožit naj ti da okoli vratu košček klobase, da se bodo vsaj vaška ščeneta s tabo igrala.[/quote]
ah daj no, ne zbujaj mi spominov na mladost…..pa meni so dali naši kar kost okrog vratu, da se ni frokalo s klobasami…

pikec … pejt se mami potožit naj ti da okoli vratu košček klobase, da se bodo vsaj vaška ščeneta s tabo igrala.[/quote]
ah daj no, ne zbujaj mi spominov na mladost…..pa meni so dali naši kar kost okrog vratu, da se ni frokalo s klobasami…[/quote]
smer so imeli tapravo. le zakaj so odnehali. par granitnih kock pa šola plavanja ….

zakaj so odnehala? verjetno ni bila kje v bližini tvoja mama, da bi svoje izkušnje s tabo prenesla na naše?

vpraš mamo čigav si ☺
sicer pa: da dragi ☺

vpraš mamo čigav si ☺
sicer pa: da dragi ☺[/quote]
a tvojo mamo naj vprašam? da pogleda v svoje intimne dnevnike tako kot zate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close