Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj so spet podražale cigarete??

Kdaj so spet podražale cigarete??

Danes grem po škatlico in so 11 centov več kot v nedeljo, ko sem jih nazadnje kupila. Prodajalka trdi, da so podražale dvakrat že v prvem tednu oktobra.. Kdo je sedaj zmešan??

Ti, ker si jih kupila iz zaloge.

Zmešan je tisti, ki trati denar za cigarete. Le kako mora biti človek neumen, da meče denar v zrak, dobesedno, še prej pa nikotin in saje in drugo navlako precedi skozi svoje telo.

Točno to.

res je.. ampak lahko je govoriti tistim, ki ne kadijo 🙂 narkomanom država zastonj daje odmerke metadona, na kadilcih pa lepo služi, čeprav smo (žal) zasvojeni tudi mi.

Jaz sem zasvojena s čokolado pa ne pričakujem, da mi bo država dala kaj zraven za čokolado.
Upam, da jo še podražijo, da se bom prej odvadila odvisnost

Pa te bodo zdravili zaradi srčno žilnih bolezni.

Seveda, tako kot kadilca, zato se pa ne usajam nad državo. Ker vem, da moje slabe navade, plačuje potem zdravstvo. Tako kot kadilca :).

če bi jih to skrbelo, bi cigarete sploh ukinili. se jim že izplača, saj posameznik plačuje za zdravstvo najmanj na dveh koncih, če ne bi bilo bolezni, kdo bi plačeval?

Ja, ubogi kadilci. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Očitno je zdravje še vedno podcenjeno:).

Ali pa precenjeno, ker takšni ponavadi mislijo, da jim ne škodi in se zgovarjajo, da nekadilci prav tako umirajo za pljučnim rakom.

Pa saj se vse draži… tudi tortice v Evropi so dražje, in to kar za 40 centov. 🙂

Ja, vraga no, da so se tudi na tortice spravili. Po mojem bi morala dati država kaj zraven, da dobim svojo tortico tako kot narkomanom metadon. Bom šla k zdravniku in vprašala, če nam čokoholikom tudi kaj pripada, na recepet :).
Evropa je pa pri nas tudi, zdaj pa ne vem ali sva v istem kraju ali pa je več slaščičarn z istim imenom 🙂

Sem mislila na Evropo v Celju; pri nas je žal ni.:)

p.s.
Moram pa priznati, da je ta dražja tortica bila res dobra… kostanjeva z mlečnim rižem, tako da sem tistih 40 centov mirno požrla.:)))))

Pa nisi nič podelila z drugimi…cccc 🙂

Potem sva imeli v mislih isto Evropo :).
Robi, pravijo moški, da ženske in avta se ne deli, ženske pa tort ne delimo :).

Pa nisi nič podelila z drugimi…cccc :)[/quote]

Ne, kje pa …. je bila premajhna in predraga.:)

Podelim z drugimi, samo kadar sama kaj spečem.:))))

Pa nisi nič podelila z drugimi…cccc :)[/quote]

Podelim z drugimi, samo kadar sama kaj spečem.:))))[/quote](Še) nič ne vemo o tem…..

Podelim z drugimi, samo kadar sama kaj spečem.:))))[/quote](Še) nič ne vemo o tem…..[/quote]

930 ti mogoče res ne…. Robi in nekateri ostali pa vse vedo, kako in kaj “stvari stojijo”. :))))

Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. 🙂

Mene take podražitve ne ganejo, škatlica lahko zaradi mene stane 50 evrov, saj so vsi tisti, ki sebe in druge zastrupljalo ter tratijo denar, potem pa po forumih pišejo take bedarije čisti neumneži. Sama nikoli ne bi niti centa zapravila za cigarete. Potem pa narod med vdihavanjem nikotina vzdihuje kakšna ‘kriza’ je. Čeprav je res, bi se na finančnem stanju marsikaterega posameznika poznalo, če ne bi kupoval cigaretov kar nekaj denarja.

Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]

Najbolje, da si vse razdelimo:).

(Še) nič ne vemo o tem…..[/quote]

930 ti mogoče res ne…. Robi in nekateri ostali pa vse vedo, kako in kaj “stvari stojijo”. :))))[/quote]Eni imajo pa res srečo….. :))) Ti si že začela po tem receptu Bibita_M? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]

Najbolje, da si vse razdelimo:).[/quote]
Še predvsem pa srečo…:)
No ja, tudi bolečino je fajn deliti. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close