Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

Zanimiv moški se ne sme nikoli popolnoma zresniti.
Če pride v to fazo je za prave in zanimive ženske popolnoma dolgočasen in nezanimiv …
Zase upam, da se ne bom zresnil nikoli … če se bom, naj takoj crknem …

Kaj pa za ženske ki nočejo otrok? Kot da je cela fama partnerstva nadaljevanje rodu …[/quote]

Te so pa možakarce – vozijo traktor, pijejo alkohol, prdijo in rigajo … skratka družba za za šank ☺

s stališča descev točno to … s stališča metro_bluzičev, na netu visečih, za šankom obešenih … pa … emmm … nakladanje kakšna prasica, da je katera (ker je menda dala “vsakemu” razen njemu)[/quote]

Aha, torej femmice imajo otroka, možakarice pa ne… v lepem črno-belem svetu živiš…

Brez zamere, ampak a ti komu v celoti “pokrivaš njegove potrebe/nagone” ali govoriš na pamet iz oaze ločenih in samskih žensk …[/quote]

Jaz pokrivam.v celoti. Že nekaj časa. In zdaj?

Super , takih se manjka.
Vsaj ena, da prizna, da se ima lepo …

Čakaj malo, ampak ti ves čas “svariš” pred novimi časi, ko bodo “odprte zveze” postale normalne. Torej, tebi se to ne zdi normalno. Ti navijaš za sedanje stanje. Sedanje stanje pa je, da se kurbarijo prikriva in kar ne veš, ne boli.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Človekova osnovna potreba je voda in hrana, ter pogojno seks. Vse ostalo je izmišljeno, pa če si ti priznaš ali ne.

Človekova osnovna potreba je voda in hrana, ter pogojno seks. Vse ostalo je izmišljeno, pa če si ti priznaš ali ne.[/quote]
Seks niti blizu ne pride vodi in hrani.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ej ti retardun. Nehi pisat že enkrat v mojo temo “Samozavest” na Ljubezenski nasveti. Ne želim prebirat tvojih neuporabnih komentarjev. Si napisu svoje mnenje zdej mi pa nehi skakat notr in replyat na vsak stavek, ki ga kdo napiše. Pa pejt se v vrtec igrat z legokockami, če se ne moreš zadržat niti v takih primerih. Živčnga me pač ne delaš s tem, samo debilen si mi, pa kvariš mi temo, to je pa tudi vse.

Mislm to je pa že od sile res…kako si se sploh lahko rodil takšen, to mi ne bo nikoli jasno.

Ej ti retardun. Nehi pisat že enkrat v mojo temo “Samozavest” na Ljubezenski nasveti. Ne želim prebirat tvojih neuporabnih komentarjev. Si napisu svoje mnenje zdej mi pa nehi skakat notr in replyat na vsak stavek, ki ga kdo napiše. Pa pejt se v vrtec igrat z legokockami, če se ne moreš zadržat niti v takih primerih. Živčnga me pač ne delaš s tem, samo debilen si mi, pa kvariš mi temo, to je pa tudi vse.[/quote]
Sadni, tule je zelo podobno vrctu in ti veliko pripomoreš k temu. Kakšen samozavesten moški pa si, da toliko stoka in joka? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Otrok si model, s tem replyem zdej si samo še potrdil to kar sem pisal zgoraj. Smešiš se.

Ja Rimljani, Grki, pred njimi še kdo, pa Egipčani pa še v SREDNJI VEK so delali tak da je tip mel več žensk … no potem so čez nekaj časa to poimenovali VARANJE in začeli nabijat o zvestobi 1 partnerici oz ženski…

Takrat se nikomur ni zdelo samoumevno da MORA bit ZVEST eni osebi… ampak so tako ženske kot moški to sprejemali

Tebi ni jasno da je tvoj skupek opazovanj v OKVIRU tvoje vzgoje, in naše omejene realnosti… Ti in vsi tukaj imamo itak predispozicijo mišljenja da seksat z večimi ni PRIMERNO oz je slabo. To so nam podzavestno vcepile naše oči in družba skozi odraščanje in je kot nezavedni proces, ki ga moraš, da bi lahko OBJEKTIVNO ocenila, dejansko ZAVESTNO zatret.

Tebi je že celo življenje (oz nam vsem) naravna misel 1 moški in 1 ćženska, in si zato že v štartu krivična objektivnemu mišljenju ker misliš le v 1 smer.

No še ena v vrsti tvojih tumastih izjav kjer si moje besede (ki so mimogrede vbistvu ”rek”) VZELA DOBESEDNO… vsaka je VSAKA na svetu… medtem ko spet tu ni MIŠLJENO dobesedno….

Ne ti ne želiš da bi ti en moški uresničil vse želje, ampak hočeš da te 1 nategne odspredi drugi poliže, tretji pa v rit…

Pa saj se vedno več parov odloča za odprte veze… pred 20 leti je blo to bogoskrunstvo danes če se malo bolj potrudiš to najdeš… samo da se mu pač ne reče ODPRTA ZVEZA, ampak fuk frendi…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, kdo je to poimenoval varanje? To ni logično, če pa je to bilo tako lušno za vse. Lahko pojasniš? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nikoli ne bo lušno za vse. Monogamija pa je rezultat človeškega egoizma in potrebe po prisvajanju 2svojega” partnerja. Kako monogamiji ratuje, pa si lahko prebereš v forumu Nezvestoba.

Kaj ti pričakuješ, da bodo na forum nezvestoba pisali tisti, ki majo uspešen zakon?

Kaj ti pričakuješ, da bodo na forum nezvestoba pisali tisti, ki majo uspešen zakon?[/quote]

seveda da ne pričakuje tega nihče, ampak količina prispevkov v tistem forumu je dokaz uspešnosti monogamije 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj ti pričakuješ, da bodo na forum nezvestoba pisali tisti, ki majo uspešen zakon?[/quote]

seveda da ne pričakuje tega nihče, ampak količina prispevkov v tistem forumu je dokaz uspešnosti monogamije :)[/quote]
Ah, otroci. Še dobro, da pravi otroci tega ne berejo, ker bi mi zamerili primerjavo. :))

a se ne počuti “varanega” drugi v paru, ki teh “sladkosti” ne dobi, pa iz foušije tudi prvemu ne privošči sladkanja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Uspešen zakon misliš, zvest zakon? Za zvestega velja tisti, o čigar kurbariji nihče ničesar ne ve. Prav vsaka tema o varanju na mon se začne: Tudi meni se je zgodilo..Nikoli si ne bi mislila, da se lahko to zgodi..

Kako bi se pa moralo začet Spider? “vedela sem, da se bo to zgodilo, pa tega nisem preprečila”? :)) Bi te to prepričalo? Nekateri pač nikoli ne pišejo tja, ker se jim nikoli ne zgodi. Si morš mislit? :))

Bolje rečeno: nihče ne piše tja PREDEN NE IZVE; da se mu je to zgodilo. Nianse, Marko, nianse.

Forum nezvestoba je postajališče za nekoga, ki je “stuck”, in ne ve, kako naprej.Soočil se je z izzivom, ki mu ni kos. Dvomim, da nihče od tistih ljudi ni nikoli pomislil, da bi ga partner lahko varal. V današnjem svetu je to tako pogosto, da bi se mi zdel človek, ki nikoli ne pomisli, da bi se to morda enkrat pa le lahko zgodilo, enostavno nor ali neumen. To, kar želijo povedati je zgolj to, da tega v tem trenutku niso pričakovali. Da niso imeli občutek, da je razmerje tako na psu, da bi se to lahko zgodilo.

To se mi pa zdi dokaj normalno, saj je po mojih izkušnjah tako, da te “preseneti”; koliko je razmerje na psu. “Gniti” začne vedno v nekem kotičku, kje ne vidiš in potem se nevidno širi pod preprogo. In opla, eno jutro hočeš proprogo stresti, jo dvigneš, in spodaj so gnila tla … pa si rečeš: nikoli si ne bi mislil…

Zvestoba ni pogoj za dober zakon, prav tako ni zgolj zvestoba dovolj za dober zakon.

Se pravi, da zvestoba ni ne potreben ne zadosten pogoj za dober zakan? 🙂

Spider, nekaj razčistiva. A ti verjameš, da se to vsakemu paru slej kot prej zgodi? Če pa se mu ne zgodi, potem ni izvedel? Sta to edini opciji v tvojem “pisanem” svetu? 🙂

Pa še nekaj, kar se mi zdi, da gre v teh temah vedno “mimo” nas. Stvari so v življenju tako minljive in odnosi odvisni od tolikih dejavnikov, da ne moreš nikoli vedeti, kako se bodo razvile stvari jutri, ne glede na to, kako trden je tvoj zakon/odnos danes.

Vendar bistvo je v tem, da si pripravljen poskusiti. Da si pripravljen skočiti v vodo z vero, da boš priplaval na površje. Poskusiti z vsem, kar imaš in znaš, z osebo, ki je pripravljena ravno tako dati vse od sebe, da bo stvar uspela. Kaj bo, ko bo … who knows. S tem se je nesmiselno obremenjevati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close