Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj se “zresnijo”

Kdaj se “zresnijo”

Podpis. Poznam kar nekaj takšnih tipov. Zmaga pa primer, ko se je tip posmehoval vsem simpatičnim ženskam, ki niso bile blond, napleskane, z dolgimi ravnimi lasmi in s postavo playboyeve zajčice, češ da so grdavše in brezvezne. Negativno je komentiral punce svojih kolegov in jim pametoval kaj “kaj boš s tako, vse polno boljših bab je zunaj”. Danes pa je na silo v resni zvezi z žensko, še desetkrat manj atraktivno od teh, ki jih je včasih rangiral najnižje: 150 cm, 90 kg, redki lasje in aknasta koža.

Podpis. Poznam kar nekaj takšnih tipov. Zmaga pa primer, ko se je tip posmehoval vsem simpatičnim ženskam, ki niso bile blond, napleskane, z dolgimi ravnimi lasmi in s postavo playboyeve zajčice, češ da so grdavše in brezvezne. Negativno je komentiral punce svojih kolegov in jim pametoval kaj “kaj boš s tako, vse polno boljših bab je zunaj”. Danes pa je na silo v resni zvezi z žensko, še desetkrat manj atraktivno od teh, ki jih je včasih rangiral najnižje: 150 cm, 90 kg, redki lasje in aknasta koža.[/quote]

Nekateri radi bijete zmage po forumih, no ja, če že drugje v life-u ne zmagujete – toleriram 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[/quote]

Se vidi da si zmedena 🙂 pa še samska za povrhu… te sploh hoče kdo nategnit da bi bla vsaj en dan zadovoljena če če si že zadovoljna…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se vidi da si zmedena 🙂 pa še samska za povrhu… te sploh hoče kdo nategnit da bi bla vsaj en dan zadovoljena če če si že zadovoljna…[/quote][/quote]

No, še en kaliber, ki rad zmaguje na teh straneh, ker drugje ne rata :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No, še en kaliber, ki rad zmaguje na teh straneh, ker drugje ne rata :)))[/quote][/quote]

Logično…. si kdaj pomislila da bi bila psihologinja… pa še psihiatrinja za povrh… samo tam nesmeš bit zmedena pa nezadovoljena.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zmedena_Samica, da bi bila psihiatrinja ? Wahahahaha…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj jaz tudi ne maram RKC in ostalih cerkvenih institucij, vendar ji vseeno pripisuješ prevelik pomen in odgovornost.

Ja, bilo je bolj praktično. Tako, kot je začel orati njive, zgradil hiše….Tako je bilo preprosteje biti le z eno žensko in z njo vzgajati otroke, ki so kasneje prevzeli domačijo ter delali.
A misliš, da je lahko nek moški, ki je bil kurbir, kaj resnega ustvaril v svojem življenju ?
Pa si zamisli, kakšne so možnosti, da imaš dom, družino, če boš vsak teden seksal z drugo žensko ?

Človeški razum bi naj bil zato, da bi svoje potrebe zadovoljevali na način, da smo zadovoljni.

A še nisi slišal za Charlie Sheena ?

Nič resnega si ne bo ustvaril nekdo, ki celo življenje gara v skladišču za minimalca.

Saj jaz tudi ne maram RKC in ostalih cerkvenih institucij, vendar ji vseeno pripisuješ prevelik pomen in odgovornost.

Ja, bilo je bolj praktično. Tako, kot je začel orati njive, zgradil hiše….Tako je bilo preprosteje biti le z eno žensko in z njo vzgajati otroke, ki so kasneje prevzeli domačijo ter delali.
A misliš, da je lahko nek moški, ki je bil kurbir, kaj resnega ustvaril v svojem življenju ?
Pa si zamisli, kakšne so možnosti, da imaš dom, družino, če boš vsak teden seksal z drugo žensko ?

Človeški razum bi naj bil zato, da bi svoje potrebe zadovoljevali na način, da smo zadovoljni.[/quote]

Ja tako je Robi… bilo je BOLJ praktično, danes to več ni BOLJ PRAKTIČNO ampak začenja presedat, utrujat, in omejevat ljudi (zato tudi več ločitev) ostaja pa ta STEREOTIP grajen skozi stoletja da je prav imeti ženo in potem bit srečen v hiški itd….

Tu je pa problem ker ljudje imajo čez stoletja vgrajen ta razumski koncept ki ga zdaj v 10 letih rušimo in to ni mogoče tako enostavno ker večina še vedno vztraja in nas okarektirizira kot faze malih otrokov itd.

ker še vedno večina verjame da je to top cilj piramide.

torej družina, hiška, dopust itd…

ampak to so zastareli koncepti

100% correct.

Kaj pa so moderni koncepti ?

Govorimo o vrsti odnosov, ne pa o plačah.

Kaj pa so moderni koncepti ?[/quote]

Če bi vedo odgovor na tole vprašanje bi bil miljarder 😉 zaradi svetovanja…

glede na statistiko ločitev itd itd itd. lahko pač trdim kaj so zastareli koncepti…

Govorimo o vrsti odnosov, ne pa o plačah.[/quote]

Robi…, plače so tudi pomemben del odnosov. Menda 80% del odnosov :). Vira se mi žal ne da iskati. Nimaš denarja, nimaš nič.

Moderni koncepti so : Se zbasat v eno trisobno stanovanje in se komaj prebijat iz meseca v mesec s 700 eur na mesec. Zunaj imaš parkiranega BMWja, doma pa ješ iz konzerv. Glede žensk se pa sploh ne sekiraš, kaj šele, da bi razmišljal o otrocih.

S 700 EUR na mesec si niti v sanjah ne moreš privoščiti trisobnega stanovanja, BMW-ja pa še manj (če ni ravno iz leta 1990).

S 700 EUR na mesec si niti v sanjah ne moreš privoščiti trisobnega stanovanja, BMW-ja pa še manj (če ni ravno iz leta 1990).[/quote]

Kdo pa je rekel da si ga moraš KUPIT…. veš cene najemnin pa so bistveno nižje drugje po SLO…

S 700 EUR na mesec si niti v sanjah ne moreš privoščiti trisobnega stanovanja, BMW-ja pa še manj (če ni ravno iz leta 1990).[/quote]

Kdo pa je rekel da si ga moraš KUPIT…. veš cene najemnin pa so bistveno nižje drugje po SLO…[/quote]

Ne moreš si privoščiti dolgoročnega najema trisobnega stanovanja s takšnimi prihodki. Če pa že, bo treba konzerve jest.

Dobra 😀

Kaj pa so moderni koncepti ?[/quote]

glede na statistiko ločitev itd itd itd. lahko pač trdim kaj so zastareli koncepti…[/quote]
Torej potrjuješ to, kar je že tako ali tako očitno, da se le upiraš in veš kaj ti ne paše, ne veš pa, kako bi živel, da bi bil srečen in zadovoljen.
Drugi so ti postavili slabe temelje. Glede tega ne moreš nič. Je pa sedaj na tebi, da si postaviš nove in boljše temelje, če boš želel biti zadovoljen, pa ne glede na sam koncept.

Ne spomnim se. To le potrjuje, da je malo možnosti, da bi uspel na takšen način in kaj ustvaril.

glede na statistiko ločitev itd itd itd. lahko pač trdim kaj so zastareli koncepti…[/quote]
Torej potrjuješ to, kar je že tako ali tako očitno, da se le upiraš in veš kaj ti ne paše, ne veš pa, kako bi živel, da bi bil srečen in zadovoljen.
Drugi so ti postavili slabe temelje. Glede tega ne moreš nič. Je pa sedaj na tebi, da si postaviš nove in boljše temelje, če boš želel biti zadovoljen, pa ne glede na sam koncept.

Ne spomnim se. To le potrjuje, da je malo možnosti, da bi uspel na takšen način in kaj ustvaril.[/quote]

Jaz ko ne počnem to kar mi NE paše VEM da sem zadovoljen… oz. če želiš SREČEN…. nevem pa če je to za vse ljudi… vem oz vidim pa da za vedno več ljudi pač ta pristop (1 partnerice za celo življenje) pač ne deluje več in je zato zastarel koncept.

Jaz dobro vem kaj mi paše in kdaj sem srečen ampak ne želim niti si ne drznem pa za cel Svet narekovat kaj morajo delat da bodo srečni, nekaj kar si pač eni tu na forumu dovolijo z kvazi analizami 😛

Robi, pa iz katerega stoletja si ti? Svet je poln poročenih kurbirjev, ki še vedno živijo v urejenih družinah z otroki in vsem, kar ti promoviraš..Na videz, idealka..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej je srečen moški tak, ki v določenem časovnem obdobju podre novo svežo bejbo? Hmmm…

Kakovost, ne kvaliteta, kakovost! 🙂 🙂 Morda pa so poparčkali ženske, ki jih niso ravno vsi nategnili? Morda pa imajo tiste grde kakšne druge ženske čare? Morda se “grde” znajo pogovarjat o čem drugem kot o “jaz jaz jaz in jaz”?

Si me nasmejal :). Zelo enosmerno in enostavno. Torej ženske stremijo k temu (in jim je življenski cilj), da jim nekdo zunaj plačuje “pijače”? Trust me, hočejo veliko, veliko več (dražje stvari). 🙂 🙂

Za nekoga raketa, za drugega samo kup starega železja.[/quote]

Nisi me razumel. Strinjam se z Matkičevo obrazložitvijo mojega posta. Ne gre za eno pijačo kot tako, preveč si se obesil na to. Gre za to, da ženska zapusti tržišče samskih, ko spozna, da se ji počasi iztekajo leta, da je zaželjena roba. Podobno velja za moške.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej je srečen moški tak, ki v določenem časovnem obdobju podre novo svežo bejbo? Hmmm…

Kakovost, ne kvaliteta, kakovost! 🙂 🙂 Morda pa so poparčkali ženske, ki jih niso ravno vsi nategnili? Morda pa imajo tiste grde kakšne druge ženske čare? Morda se “grde” znajo pogovarjat o čem drugem kot o “jaz jaz jaz in jaz”?

Si me nasmejal :). Zelo enosmerno in enostavno. Torej ženske stremijo k temu (in jim je življenski cilj), da jim nekdo zunaj plačuje “pijače”? Trust me, hočejo veliko, veliko več (dražje stvari). 🙂 🙂

Za nekoga raketa, za drugega samo kup starega železja.[/quote]

Nisi me razumel. Strinjam se z Matkičevo obrazložitvijo mojega posta. Ne gre za eno pijačo kot tako, preveč si se obesil na to. Gre za to, da ženska zapusti tržišče samskih, ko spozna, da se ji počasi iztekajo leta, da je zaželjena roba. Podobno velja za moške.[/quote]

Saj se strinjam s tabo. Edino primeri mogoče niso ravno posrečeno zbrani (po mojem mnenju, da ne bo hude krvi). Zato pa sem napisal, da je realizacija slabša, ideja pa dobra :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close