Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kdaj se testirat?

kdaj se testirat?

Zjutraj sem bila ok, od poldneva me pa nekaj mrazi, istočasno me zebe in mi je vroče, pa kao me hočejo noge in roke bolet, temperaturo sem si namerila 37.5.

Se je smiselno zdaj testirat ali počaka jutri? Brez veze mi je hodit na test, če še ne kaže, jutri bi pa morala iskat, kje testirajo na praznik.

Kaj nihče ni preboleval in se testiral?

Bolje jutri ali pojutrišnjem. Že danes pa vzemi D, C, cink, aspirin.

Ne, nisem prebolevala.

Samotestiri se itak ti bo pokazalo pozitivno, ce to si.. vse je isto sranje.. zdaj ko pcrjev ni so hitri enako zanesljivi.. ko hitrih ne bo bodo pa samotestni.. ma isto sranje le drugo financno pakovanje kar ze skoz tumbam..

Odgovor na objavo uporabnika
ni tako, 07.02.2022 ob 17:36

Bolje jutri ali pojutrišnjem. Že danes pa vzemi D, C, cink, aspirin.

C itak že jemljem, vzela cink in D, domači hitri test je negativen.

Je kakšna razlika med temi testi iz lekarne in tistimi na testirnih mestih?

Kvečjemu, da doma si ga noš naredila kot treba, na določenih testirnih mestih pa to delajo tako šlampasto oz. Površno, da se bog usmili. Sem za mlajša otroka bp dobila napotitev na PCR, ker je hčerki z vsemi simptomi in potrjeno okužbo pri starejšemu hitri pokazal neg. Komaj kaj ji je sla v nos, je sama rekla. Nesposobni zaslužkarji?..

Cepljenemu 18-letnemu sinu je doma pokazalo šele 4. ali 5. dan, da je pozitiven. Počakaj še kak dan, če si bolna, boš tako ali tako doma, tudi če ni covid.

nisemčisttaprava, 07.02.2022 ob 17:46

C itak že jemljem, vzela cink in D, domači hitri test je negativen.

Je kakšna razlika med temi testi iz lekarne in tistimi na testirnih mestih?

Vsi so nezanesljivi. Ko boš šla, vztrajaj, da ti z isto palčko vzamejo najprej iz grla, nato še iz nosa. V grlu naj kar dobro podrgnejo.

Mala424, 07.02.2022 ob 18:01

Cepljenemu 18-letnemu sinu je doma pokazalo šele 4. ali 5. dan, da je pozitiven. Počakaj še kak dan, če si bolna, boš tako ali tako doma, tudi če ni covid.

Hvala.

Zmedena sem, ker eni pravijo, da najbolj pokaže takoj, še preden se dodobra razvije, drugi da pozneje, tako da ne vem, kdaj se testirat, imam pa doma enega rizičnega člana gospodinjstva, tako da bom počakala in bila bolj pazljiva in odmaknjena od družine te dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close