Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj se boste vozniki kombijev naučili držati varnostno razdaljo na cesti?

Kdaj se boste vozniki kombijev naučili držati varnostno razdaljo na cesti?

A je to neko poklicno pravilo pri vas, da vozite dva metra za vozilom pred sabo? Se na tak način hitreje na cilj pride?

Kaj lahko pričakuješ od nekoga, ki ima samo OŠ?

Odgovor na objavo uporabnika
Neregistriran, 20.09.2025 ob 07:18

A je to neko poklicno pravilo pri vas, da vozite dva metra za vozilom pred sabo? Se na tak način hitreje na cilj pride?

Ko boste vi pedri dojeli, da se po cesti voz in ne spi!

Aha in jaz kombija ne vozim!

Vampire dance, 20.09.2025 ob 08:57

Ko boste vi pedri dojeli, da se po cesti voz in ne spi!

Aha in jaz kombija ne vozim!

Prav si mu povedal, to kar danes folk počne po cestah je norišnica, če nekdo vozi bolj blizu s tem dela prostor za druge, če bi si recimo med Postojno in ljubljano vsak vzel 200 metrov varnostne, koliko avtov lahko AC gosti  v nekem trenutku? To si izračunaj pa ti bo vse jasno, večina vas niti na AC ne bi mogla zapeljati.

Včeraj sva šla ob 13h proti morju, katastrofa, folk kot da se mu sanja, vozni pas prazen vsi na prehitevalnem, le ta pa počasnejši kot vozni, ko pa izkoristiš praznino pa reskiraš da te bo nekdo oglobil  ker si prehiteval po desni.

Na AC bi  morali uvati pravilo na prehitevalnem najmanj 130, raje 150, kdor ne zmore tega naj bo na voznem, s tem bi avti hitreje prevozili razdaljo in naredili prostor za druge avte.

Anonimno 1583, 20.09.2025 ob 09:10

Prav si mu povedal, to kar danes folk počne po cestah je norišnica, če nekdo vozi bolj blizu s tem dela prostor za druge, če bi si recimo med Postojno in ljubljano vsak vzel 200 metrov varnostne, koliko avtov lahko AC gosti  v nekem trenutku? To si izračunaj pa ti bo vse jasno, večina vas niti na AC ne bi mogla zapeljati.

Včeraj sva šla ob 13h proti morju, katastrofa, folk kot da se mu sanja, vozni pas prazen vsi na prehitevalnem, le ta pa počasnejši kot vozni, ko pa izkoristiš praznino pa reskiraš da te bo nekdo oglobil  ker si prehiteval po desni.

Na AC bi  morali uvati pravilo na prehitevalnem najmanj 130, raje 150, kdor ne zmore tega naj bo na voznem, s tem bi avti hitreje prevozili razdaljo in naredili prostor za druge avte.

Ravno nasprotno. Fantomski zastoji (takih je pri nas na avtocestah 3/4) nastanejo ravno zato, ker blesav folk ne drži varnostne razdalje.

Sta se že dva blesava čurana našla, ki opravičujeta tako vedenje. O fantomskih zastojih je takim idiotom sploh brez veze razlagat, ker nikoli ne bodo dojeli. To se vidi v kolonah, ki se premikajo s hitrostjo upokojenega pešca, ko budale speljujejo in zavirajo tik nekomu za ritjo. In to ponovijo stokrat. Jaz si vzamem lepo petdeset metrov razdalje, dam v prvo in nogo s stopalke za plin, da motor v prostem teku sam vzdržuje hitrost (pač dizel mašina) in mi skoraj ni treba zavirat, dokler ne pridemo iz zastoja. Vampir dance, čuran brez pameti, pa pred mano stalno pospešuje in bremza ko zmešan, kar tudi je.

Nema pravila ?

Verjetno je bil Pakistanec za volanom.

Veliko pakistancev vas je za volanom. Po mojih izkušnjah najmanj vsak peti.

Anonimen15748292, 20.09.2025 ob 09:32

Ravno nasprotno. Fantomski zastoji (takih je pri nas na avtocestah 3/4) nastanejo ravno zato, ker blesav folk ne drži varnostne razdalje.

Prehitevaš lahko tudi po desnem pasu, brez globe. Samo omejitve moraš upoštevat (hitrost, varnostna razdalja, siljenje v škarje, …).

Kaj je s temi komentarji in citiranjem zadnje čase?

Prehitevaš lahko tudi po desnem pasu, brez globe. Samo omejitve moraš upoštevat (hitrost, varnostna razdalja, siljenje v škarje, …).

Pa jebem ti taki forum

Skoz nekaj šteka, blokira, zapira strani, …

——-Vecina nesrec nastane zaradi kombinacije prehitre voznje in premajhne varnostne razdalje. Z drugimi besedami, zaradi kretenov tvoje sorte.

Čuran glupi! če si vsak vzame 200 metrov varnostne razdalje, lahko vozi 100 in več kilometrov na uro konstantno. Če si boš vzel 20, boš vozil petdeset na uro ali manj. ko bo en zabremzal pred tabo, boš ti še bolj, tretji do konca, četrti se bo pa že nekomu v rit zabil. Tega idioti nikoli ne boste razumeli, zato pa vsak da povzročate nesreče na avtocestah. Taki, kot si ti!

samo za informacijo povem, da ženske tudi vozijo kombije.

Ne vem, koliko je bab za volanom kombijev, ampak sem presenečen, koliko jih je za volanom močnih avtomobilov in izsiljujejo. Ko se mi zalepi za rit in nevarno vozi, si mislim “poglej spet tega kretena”. Ko me besno v škarje prehiti, vidim, da gre za en dolg čopek las, spet pod čepico s ščitnikom. Baba, kaj pa drugega. Verjetno si je sama sebi všeč in ostalim kozam v feminizmu, ko se obnaša kot moški kreten.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close