Najdi forum

Kdaj najbolje?

Katerega meseca je najbolje iti v Gardaland: maja, junija ali septembra. Prosim za vaše izkušnje. Kaj je fino imeti s seboj, na kaj moraš biti pozoren. Hvala.

Predvsem pred navalom vročine. Lahko v vseh teh meseceih le da ni pre vroče in da ni vikend. Pa seveda praznik v Italiji ali pri nas. Mi smo bili konec junija in je blo vroče za znoret. Lani smo bili pa drugi vikedn v septembru ko je bil zadnji vikedn do polnoči in je bla gužva za znoret in vroče tudi smo bili v kratkem. Tako da ni enga pravila. Malo pogledaš vremensko napoved, ker je lahko tudi v maju svinjkso vroče ali pa v juniju zebe. Sam vikende črtaj to ni ravno za prakticirati mi nikoli več.

Sabo imej za preobleč še posebej če imaš otroke. Kak sok tudi za jest lahko imaš sicer vse to dobiš tudi tam.

Mi smo bili v ponedeljek in je bilo super! Nobene gužve, na napravo si šel lahko večkrat, brez čakanja, vreme ravno pravšnje.
Vsekakor predlagam, da greste med tednom, ker sicer je precej čakanja. Kolegi so bili v soboto in so bili v celem dnemu samo na štirih napravah.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close