Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdaj moški ne more

kdaj moški ne more

dobila sva se – konkretno- 2x. Ni mogel. 2 x. zakaj? sicer se mi to skoraj vedno zgodi pri prvem seksu, ampak… da z mano ni nič narobe, sem prepričana.vsaj telesno. Torej – moški – kdaj in zakaj ne morete?

Ker sem nekaj pisal pod temo “kdaj prosite za seks” se to ne nanaša na tvoje vprašanje.
Ta spolna nemoč se rada zgodi zaradi treme, prevelikega pričakovanja,
nervoznosti, utrujenosti, mogoče strahu (ne bom napisal kakšnega, da
ne bo popljuvan) in še kaj bi se našlo.
Če se ti bo to še zgodilo, pazi, da ga ne boš s kakšno besedo prizadela
ker to še samo poslabša stvar. Lepo se stisni k njemu in najdi par
lepih besed v tolažbo, boš videla kako se bo situacija spremenila.

LP

Mnogim moškim se to dogaja na začetku. Problem je v večini primerov zgolj psihološki in ko je prva trema oz. napetost mimo, zadeve stečejo gladko!
Enkrat (pa tudi dvakrat ali trikrat) ni nobenkrat!

zdej ne da bi se hvalu, sam (na sreco) se men to se ni zgodilo….
SomeOne

..nisem moški, pa ti vseeno nekaj predlagam….stisni se k njemu, daj mu vedet, da je tisoč stvari med vama bolj pomembnih kot sex v tistem trenutku….in on bo zmogel, boš videla…kar naenkrat….explodiral bo .)

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

vsaka impotenca je v glavi, potrebuje le nežnost in razumevanje, potrudi se in skupaj bosta premagala bariero- če ga imaš rada, če ne je pa itak vseeno1

jp

Ženske smo že po naravi malo bolj skrivnostne (samo delamo se, itak), saj to večino moških privlači.
Ampak, predstavljajte si, da moški začnejo s temi scenami, ne, ne, ne, ne, ne, ne, oh, ne…, pol se pa kar naenkrat premisli pa reče ja…
– super za ženske
– moški se pa tega verjetno malce ustraši, če mora predolgo čakat in je presenečen nad hitro menjavo takta

Super – že prvič si mu mislila dat pa je bil očitno presenečen…

Na provokacije sicer ne nasedam, ampak, tud v tem je nek čar.
Ja, seveda!!! zakaj pa ne prvič, če sta oba za?

strinjam se z vsem napisanim. prehudo navdušenje in trema naredita svoje, tako kot na izpitu pozabiš tisto, kar obvladaš že na pamet in v sanjah. in edini pravi nasvet je res, da se stisneta in se posvetita smao prijetnim občutkom ob telesni bližini, božanju. NIKAKOR PA NE TOLAŽI!!! tako se tip počuti še bolj bedno. sploh ne omenjaj tega, ampak se nasmejčki, ga polupčkaj, se pohecaj na kaj čisto xy, se cartajta, vstani in odkorakaj gola na drugi konec sobe po nekaj, se nekajkrat zasuči GOLA po sobi, bodi sexi, da ga bo raztrgalo in bo pozabil na tremo.

V življenju moškega sta dva težka trenutka:
– ko drugič ugotovi, da prvič ne more in
– ko prvič ugotovi, da drugič ne more.!!!

Po teoriji je vzrok v OBEH !
Izkustveno rečeno, v praksi TUDI !

Ne odnehajta.

Moški ne more tud zarad alkohola. Moj ni mogu zarad trave. Ni in ni se mu dvignu. Tud z viagro ne. Od tacga bolš it stran. Ne pomaga nč….tak se mora pr psihotu zdravt.

sem že srečala takega. Pa je vso krivdo meni pripisal. verjetno se ne smatra za primer za psihiatra. vso srečo.

A je to moški al’ ženski čvek???

mooški čvek, kao…………………..

Če se ženska dovolj ne potrudi in ni videti sproščena (in seveda če tudi sam ni sproščen)….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close