Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kdaj hočete umreti?

Kdaj hočete umreti?

Kdaj želite izdihniti? Kakšen bi bil najprimernejši čas za vašo smrt? Čez koliko let, morda čez nekaj mesecev, ali celo jutri.. danes?

Jaz pričakujem smrt že nekaj časa, pa je nikjer ni.

Zakaj nekatere vzame, druge pa ne? V spanju preminiti, ja, to bi bilo super.

Dokler se lahko sama premikam in poskrbim za svoje osnovne potrebe in dokler mi pamet služi, ne želim umret. Če pa bi bila odvisna od nekoga drugega, pa ne bi želela več živeti.

Proti večeru.

120 let, kot piše v Svetem pismu, da je dano človeku živet, bo kar v redu.

Boris Pahor, bravo, kar tako naprej!

Sveto pismo se spet moti, rekorderka je imela 122 let in 164 dni, moški pa tam do 116

Bo kdaj bo.  Jaz jo tudi pričakujem zadnji dve leti že, ko je bilo rečeno da bomo vsi necepljeni umrli.

Odgovor na objavo uporabnika
sveto pismo se moti, 07.02.2022 ob 17:22

Sveto pismo se spet moti, rekorderka je imela 122 let in 164 dni, moški pa tam do 116

Ja, pokora bo potrebna. Je prekoračila limit. Coprnica, gvišn.

zdravje in pamet, 07.02.2022 ob 15:48

Dokler se lahko sama premikam in poskrbim za svoje osnovne potrebe in dokler mi pamet služi, ne želim umret. Če pa bi bila odvisna od nekoga drugega, pa ne bi želela več živeti.

Enako.

Blednica, 07.02.2022 ob 17:48

Bo kdaj bo.  Jaz jo tudi pričakujem zadnji dve leti že, ko je bilo rečeno da bomo vsi necepljeni umrli.

Jaz tudi.

Zaenkrat sploh nočem.

Zaenkrat mi je super. Po eni strani še dobro, da ne vemo.

ni tako, 07.02.2022 ob 16:28

Proti večeru.

Ne bi rad doživel, da bi ne Matilda ponoči budila.

Za 80 podpisem ampak da umrem zdrava in cila. Kaj ce mi vec kot toliko. Tko do 80 da docakam vse vnuke in vsaj 1 pravnuka. Meni dovolj. Hvalezna.

Ko mi izgine veselje do življenja, radovednost in zabava iz vsakdana – bo kar OK, če me pobere.

Zdaj, takole čez prst, jaz bi še kakšnih 30 do 50 lepih let. Če pa ne bodo lepa, me lahko pobere tudi jutri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close