Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj bodo razvili zdravilo za plešavost?

Kdaj bodo razvili zdravilo za plešavost?

Ob vsem tem razvoju medicine, znanosti pa še niso odkrili zdravila za poganjanje DLAK iz buče???!!! Pa kako je to sploh možno? Pa saj so sam dlake madona! Matr mačku izpipaš šop dlak pa mu zrastejo nove, vsak let zameja celotno dlako, zpozim ma gosto polet redkejšo… na tej človeški buči pa že tko al tko velik grši in neprimerno redkejši lasje kr začnejo odpadati??!! Ni fer! Ni fer!!! ;(((( pa komi 23 let sm star no!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ne mi o rogaine, propecia, ker sta en k*** vredna!!!

Zabrij se in konec. Pač nimaš las, tako je, boš dosti bolje zgledal zabrit kot s parimi čopki na glavi. Prej kot se sprejmeš tak kot si, prej boš začel živeti. Se ne splača, res ne.

Zakaj pa niso odkrili? Ker tako dosti več zaslužijo.

zdej ko je janša na oblasti, bodo uvedli tudi obvezno britje moških na nulo, tako da boš samo profitiral.
eni imamo pa obratne probleme, nikoli ni prav.

Kompliciraš…

Zdravilo? Kot da gre za bolezen…

Nehaj se toliko identificirat s temi dlakami in raje živi. Pobrij se do konca, nehaj dramatizirat in … get a life!

Popolnoma nepotrebno obremenjevanje; moj ve, da mi je totalno super, da se brije po glavi – ne zamenjam za nobenega lasatega….

Že zdavnaj so to razvili.

takole

men ( pa ne samo men) je obrita glava prav seksi….moj mož je čelavi in se sploh poleti kar pobrije do konca po glavi.

haha kako moški znajo, če jim lasje izpadejo, pa plešavost seksi rata.
ko bodo ženske enkrat seksale z enim dobrim dolgolascem, bodo pa lahko govorile, kako je plešavost seksi.
če se ne da pomagat, se je brez veze sekirat.

Na katerem delu pa se ti dela plešavost po celotnem zgornjem delu glave ali kako spredaj, zadaj..?

A pa si katero od zdravil(Rogaine, Propecia) uporabljal redno in dlje časa, ter seveda spremljal rezultate(torej slika stanja pred uporabo in slika stanja npr. čez 6mesecev redne uporabe)?

PS: Se pa strinjam da propecia zna bit problem zarad stranskih učinkov, medtem pa minoxidil pa je kr OK…

Tudi jaz sem se to spraševala, pa sem ženska. Ampak zaradi tega, ker sem razmišljala koliko bi pridobili s to poslovno idejo – samo rešitve (še) ne poznam ;-)))

Res je kar nekaj moških, ki bi bili veliko bolj privlačni z lasmi. Mogoče tudi ti, ampak tudi kakšna ženska bi bila lepša, če ne bi imela kriv nos, pa debele noge, pa …

Vsak čevelj ima svoj par – tako da se ne obremenjuj preveč – za poročit boš že dobil dekle, sreča v življenju pa tudi ni odvisna od las, če realno pomisliš, a ne?

Ko sem imela kuro s Foltene ampulami, šamponom in regeneratorjem, so mi začeli spet rasti “mladi”. Vsak teden 1 ampula in lasišče postane kot mravljišče, se prekrvavi. Baje ti ful delajo moški hormnoni. Obudi svojo žensko plat in glej kakšne solzave filme.

Se pa strinjam, da preveč kompliciraš. kot so rekli, pobrij se, namaži s kremo in posonči glavo, pa boš enako privlačen. Če ti manjka enka, ko se smejiš, je pa to mogoče razlog.:)

Kaj si že videl kdaj plešastega osla?

kosmate želve tudi še ne

se je tudi meni že pri približno 20 letih začela delati pleša, sem si kupil mašinco in gasa 3x na teden, že približno 14 let. Najboljše je, ker se zjutraj ni treba česati in pa po tuširanju so ˝lasje˝ takoj suhi. Še maserka mi je enkrat rekla, kako paše masirati pobrito glavo (mislim, da je s tem mislila zgornjo)

Poznam kar nekaj simpatičnih fantov, ki imajo težave z izpadanjem las. Frizerka je rekla, da je zadeva predvsem dedna ali hormonskega izvora. Nihče od nas ni popoln, eni imajo težave z izpadanjem las, drugi z nečisto kožo…Če imaš druge kvalitete nobene ženske tvoja plešavost ne bo motila. Osebno se raje odločim za tipa, ki je rahlo plešast, a dober po srcu, kot za tipa, ki je prelep in z lepimi lasmi, pa ima slab značaj. Tudi ti verjetno zase ne pričakuješ, da boš spoznal žensko, ki bo brez napak.

Saj človek vedno bolj izgublja dlake…Tiste, ki jih še ni, pa si jih pobrije..:)
Mogoče je to del evolucije…..In nekaj, s čimer se bo treba sprijazniti, saj bomo z nekimi nasilnimi sredstvi in kemijo, povzročili še več težav.

Pobrij se pa konec..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nekaj o tem, da nihče od nas ni popoln. S tem se ne strinjam. Kaj pa sploh je popolnost? A ni to nekaj, kar si vsak drugače predstavlja? Želim povedat, da je vsak, takšen kot je, popoln in nič drugače ne more bit. Le sprejet je potrebno vse to, kar nam je bilo podarjeno. Dokler pa nekaj ne sprejemamo, pa se seveda počutimo nepopolne. Popoln pa ne pomeni, da nimamo napak. Napaka je spet nekaj, kar je zelo relativnega. Enemu se plešavost na tipu zdi napaka, nekomu pa je to simpatično. Ko se človek sprejema, takšen, kot je, je v svojem smislu popoln in le to šteje. Nikoli pa ne bomo ugajali vsem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Klobuk na glavo, pa je 🙂 Sicer pa dolocena vrsta zensk (saj vem cista moska sovinsticna svinja:)) pada na pleskote.

Delno se strinjam. Za plešavost bi sicer težko rekla, da mi je simpatična, lahko pa bi mi bil simpatičen tip, ki ima težave z izgubo las :). Ta simpatičnost pa bi se nanašala na njegovo osebnost v celoti, vključno z zunanjim izgledom. Je pa res in tu ti dam prav, da smo vsi na nek način popolni in da se moramo sprejeti takšne kot smo. Sploh ženske se prevečkrat primerjamo med seboj, namesto da bi izpostavile tisto, v čemer smo dobre.

Primerja se vedno tisti, ki ni siguren vase, ki ni zadovoljen s tem, kar ima in bi želel še tisto, kar ima nekdo drug, čeprav ni nujno, da si tisto res želi, ampak je ta poreba zgolj iz gole tekmovalnosti, po biti boljši, biti večvreden. Kdor pa želi biti večvreden, se že v osnovi počuti manjvrednega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ali upaš priseči, da se ti nikoli z nikomer nisi primerjal? Dokler zadeve ostanejo zgolj pri primerjanju, je stvar še o.k., tekmovalnost pa je lahko huda zadeva. In dejansko je precej ljudi takih, da si želi tisto, kar ima nekdo drug, čeprav tega sploh ne potrebujejo. Meni se je npr. na ljubezenskem področju zgodilo, da se je kakšna ženska vmešavala v mojo zvezo, čeprav je sama imela že partnerja in ji ni nič manjkalo. Šlo je zgolj za “bolezensko” dokazovanje, da lahko “dobi še drugega”. No, ampak to ni ta tema.

Če tvoj moški ne bi bil “dojemljiv” na dražljaje drugih žensk, ne pride do ničesar. Potem pa spet drugo vprašanje, kaj te žene, da si izbiraš takšne moške. Po moje ni veliko naključij.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To, kar pišem v zadnjem času po tem forumu, so pač moja zadnja spoznanja. To ne pomeni, da sem od nekdaj bil tak, daleč od tega.
Ne. Celo priznam, da sem to počel. Morda je celo ostal še kje kak zametek tega strupa, ampak tud to bomo počistili. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close