Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj bo osvežitveno cepljenje?

Kdaj bo osvežitveno cepljenje?

Za prijatelja vprašam, kdaj bo naslednje osvežitveno cepljenje, da bodo babice in dedki varni?

Otroci se itak ne cepijo, ker niso prenašalci.

A ti dolgčas?

Popolnoma sem vas vse izdominiral, kot pravi Maminjo, kot pitbul skupino pudljev, še sami ne veste, zakaj zagovarjate preklete rakotvorne smrtonosne čike. In to mirno, le z nizanjem argumentov. Kot s kijem po trdih bučah.

No, morda pa le veste, za bedne smrdljive šuške to počnete, pa morda zaradi svoje grozljive zasvojenosti – kakih pametnih razlogov res nimate – to ste vsi po vrsti v celoti dokazali!

dobar sam se cepio zdrav sam doktar bo že vedu saj je napravio fakultet. Dobra mi je slovenija dobio sam opčinski stan i deca imaju zaston malco u šola.

No kaj se bomo ali ne bomo cepili? Jaz se bom 100%, da bom zaščitila dedke in babice. Mladostnikom se ni treba, ker ne prenašajo tako močnega virusa.

Opozorilo. Zdaj so šli kretenski troli čez vse meje. Zgoraj je nekdo prekopiral moj komentar o rakotvornih čikih in ga prilepil k tej temi. Zelo neprimerno! Najbrž smrdljiva stara drkedžija brezposelni vzdrževalec plavi satanist. Nihče drug ni tako bolan v glavo tukaj.

Sicer sem pa proti koronski prevari in škodljivemu cepljenju, a vem, kje kaj objavim.

So te že cepili. Prek ekrana gre zdaj to. Se te sploh ne rabijo dotaknit. Sploh čutiš ne 🙂

Ko pride janša.

Ko pride janša.

——

Uf, to si pa mimo usekal. Golob je podpisal Pandemic Accord.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close