Kdaj bi se morala pljuča sčistiti?
Jaz sem po 12ih dneh mokrega kašlja začela kašljati na suho, kar je bilo še huje. Trajalo skoraj mesec. Drugače razen bolečih mišic in par dni vročine nič drugega. Prijateljica je pa kašljala kakšen teden, potem bila kao že dobro, 13 dni po pozitivnem testu pristala v bolnici. Počivaj, veliko tekočine in čakaj da mine.
Mene je situacija full strašila, ko se dejansko daviš na kašlju. In sm si pripravila obkladek iz popečene čebule rezane na kolute – mamice se verjetno kdaj zatečete k temu, ko otročki močno kašljajo. No, preizkusla sm na seb. Tri dni sm spala z obkladkom in te noči sm dejansko odspala, potem je šlo postopno na bolje. Probaj.. in res kot je svetovano višje spremljaj saturacijo, na osnovi tega še največ “veš” pr čem si.
CrazY FroG ?, 14.11.2021 ob 14:47
Mene je situacija full strašila, ko se dejansko daviš na kašlju. In sm si pripravila obkladek iz popečene čebule rezane na kolute – mamice se verjetno kdaj zatečete k temu, ko otročki močno kašljajo. No, preizkusla sm na seb. Tri dni sm spala z obkladkom in te noči sm dejansko odspala, potem je šlo postopno na bolje. Probaj.. in res kot je svetovano višje spremljaj saturacijo, na osnovi tega še največ “veš” pr čem si.
Pri nas smo za otroke še pred covidom vedni uporabljali med namočen v črno redkev ali pa med namočen v čebulo. Za oboje se najde recepte na netu. In je dejansko pomagalo pri izkašljevanju.
Pomaga tudi vdihavanje eteričnih olj – za kar skoraj rabiš izparilnik.
Forum je zaprt za komentiranje.