Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kazni-opozorila

kazni-opozorila

Zadnjič me je policaj ustavil in sem dobil samo neko opozorilno kazen na listku. Rekel je da lahko v dveh letih dobim samo dve taki opozorili, potem pa je treba vsako naslednjo kazen plačat.
Danes sem videl ko je ena ženska tudi dobila samo tako opozorilo.

Ali je to kaka nova zadeva da imaš 2 kazni na dve leti brezplačni?

Zanimivo! Zaj si ze policija izmisljuje svoje zakone!
To pa zdaj prvic slisim! Kje pa so te ustavli! Kraj in obcina!

Kot prvo, to si ne zmisljuje policija.
Dejstvo je, da ti lahko policist po lastni presoji namesto mandatne kazni izda pisno opozorilo. Ce pa je to o dveh v enem letu res pa ne vem.
Sam jst zmeri dobim ta pravo kazn, se nikol opozorila… 🙁

Pa ja! Enih se pac ne usmilijo! Samo potem je to tudi odvisno kaki prekrsek si naredo! Ali?

Policist se lahko v primeru manjšega prekrška, ki ni ogrožal varnosti … bla, bla, bla. Izda opozorilo, ki se tako kot kazenske točke vnese v računalnik. Dve leti po datumu izdaje se zadeva briše. Če si reden/a prekrškar potem dobiš dve opozorili, trejtega pa ne moreš; takrat ti mora napisati kazen. Enga sem dobu, vendar sploh v LJ policaji ne izdajajo opozoril ampak bolj ali manj plačilne naloge da imajo normo, ki uradno ne obstaja.

v prtljažniku je ugotovil da nimam zadost žarnic v priboru. Eni so pa res pikolovci :))

Ta policaj pa je ocitno res neumen! Saj bi zadostovalo le da bi ti rekel da si to pac nabavi! Tako kot si rekel “pikolovci”! Ne razumem te modre janeze!

ma sej majo prov-ne morjo vsakmu posebej kazat da je treba rezervno gumo napumpat

New Report

Close