KAŽIPOT
Jaz sem pri njih rezervirala počitnice na Krfu – Gouvia. Po svojem okusu si izbereš kraj in hotel – mladina pač želi zabavo.
Ko smo prišli na letališče in dvignili letalske karte smo izvedeli, da so nas premesttili v drug hotel in kraj (brez obvestila). Smo se sprijaznili s tem.
Ko pa smo prišli na Krf in smo se dobili z njihovim vodičem pa smo izedeli, da so nas zopet premestili v drug kraj in hotel.
Na koncu smo pristali v nekem zakotnem kraju in hotelu.
lp
S kažopotom sva bila v Grčiji že štiri leta nazaj in je bilo vse na nivoju. Tri leta nazaj v Turčiji, odlično. Toliko kot sta se ta dva vodiča angažirala za nas, se ni še nikjer nihče.
Za to agencijo sem se takrat odločila, ker smo leto prej bili na drugem grškem otoku z agencijo Burin, ki je poden od podna. Vodič ni vedel niti kdaj izstopimo iz ladje in mu je dajal napotke prijazni vodič agencije Kažipot.
Mislim, da se z vsako agencijo lahko kdaj kaj zalomi, in da se ljudje v agencijah menjajo. Upam, da dobri vodiči ostajajo in so skrbi odveč.
MIdva sva dve leti nazaj rezervirala hotel Anastazija Palace na Zakinthosu, pa so naju dva dni pred odhodom obvestili, da ta hotel še ni končan (odprt-čisto nov), čeprav so nama že Maja zagotavljali, da so oni že bili dol na ogledu in da se je hotel takrat že odprl!
Zaradi tega so naju dali v drug hotel, ki naj bi bil v istem cenovnem razredu itd. vendar ti garantiram, da tud slučajno ni bilo tako in so naju kr fajn zafrknil!
Tako, da jim ni glih najbolj za verjet!
L.P
Jaz sem bila lani junija z njimi v istem hotelu Oasis in je bilo vse super! In vodicka je bila zelo fajn in nam je z nasveti pomagala, da smo preziveli nepozabnih deset dni. Tudi prejsnja leta sem vedno pocitnikovala s Kazipotom v Grciji, Spaniji, sla na izlete po Evropi in nimam niti ene slabe izkusnje! Res pa se lahko kdaj zgodi, da pirde do “prebookiranja”, kot se je tudi meni ze zgodilo z neko drugo slovensko agencijo, ampak tudi to se da razumeti, ce seveda poskrbijo za enakovredno zamenjavo. Torej bodi brez skrbi in uzivaj na Krfu!
Forum je zaprt za komentiranje.