Kazen do 1.200 evrov
Ministrstvo za promet predlaga, da bi kazen za voznike, ki bi po avtocestah vozili brez vinjet, znašala od 500 do 1.200 evrov.
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=169128
Kdo si bo upal?
Ja tole sem jaz tudi gledala. Pa me zanima da nekdo, ki se ne vozi po avtocesti in gre kam v drug kraj in se malo pelje po avtocesti, le nekaj minut, kaj ta tudi dobi kazen ali kako? Mi gremo včasih le malo, da prej pridemo po avtocesti zato pa nebomo kupovali vinjete. Kaj mi tudi lahko dobimo kazen?
joj, to bo veselo, ko se bo zaplezal kdo, ki nima dovolj, da bi plačeval. grem stavit, da se bodo našli umetniki, ki se bodo zaplezali in obračali tam, kjer se ne sme. pametno, polde, pametno. a ni dovolj, da se nam atki vozakajo v nasprotno smer že zdaj? kapo dol, ni kej. vse za prometno varnost ane
mah jaz jim ne verjamem da bodo kaj kontrolirali, ker če pomislim kako zgleda Ptujska cesta v Mb poleti in vem da se postavijo turisti tudi na sredo križišča tako da ovirajo promet , na nasprotnem pasu pa prometna policija v službenem avtu in ne storijo nič. in ne bom pozabila kako se je en čeh ustavil kar na prehodu za pešce, ker naprej ni mogel zaradi rdeče luči, jaz pa prečkam cesto in je ta butelj kar po gasu ko so se avtomobili začeli pred njim premikat, ne glede na to da pa je bila zelena luč za pešce in za njega ne, policisti pa zraven njega nič. eh dvomim da bo kdo kaj kontroliral in delala še dodatno gužvo.
ja nas domačien bodo ja, ma tujce, dvomim, sploh v konicah ne.
Mislim…naj mi nekdo pojasni – KI VE oziroma je PREPRIČAN:
Do sedaj smo cestnino plačevali samo tam, kjer si imel alternativo,
da si se lahko namesto po avtocesti peljal po lokalni cesti.
A zdaj pa simpl…staro cesto zaprejo, jo prezidajo v avtocesto, pa
lepo plačujmo.
Če je tako, pol pa lepo uvedemo vinjete ajnfah za VSE avtomobile, saj
bi se LAHKO vozili po avtocestah če bi se hoteli, kdo jim je kriv, če
se slučajno nočejo?
tudi prav. enega obračalca sem imela čast spoznati, pa celo za manjšo vsoto. pa je ravno tako imel čisto dovolj za svoje ostale stroške, še veliko si je privoščil. se zaplezal in obrnil.
če predvidiš, da so vsi po jusu, vsi pametni, oh in sploh narejeni po lastni podobi, potem je to neumen komentar. ti se lahko na glavo postaviš, češ, kakšno neumno početje je to, a se bo še vedno našel kdo, ki ti je za en evro zmožen pripeljati po enosmerni v napačno smer.