Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kavni avtomat – mini

kavni avtomat – mini

V Avstriji pri prijateljici sem sprobala Nespresso kavomat in mi je bila kava fullll dobra, ampak se tega pri nas žal ne dobi zdaj me pa zanima, če se pri nas dobi vsaj kaj podobnega.

Bi kupila tam ampak pri nas ni servisov in tistih kapsul na katere ta zadeva deluje pa ne mislim zdaj redno gor hodit tega iskat.

Rada bi torej nekaj podobnega, kompaktnega (majhnega), uporabnega, da mi mogoče greje par šalčk,…pa da se kupi pri nas in tukaj servisirajo, lahko nabavljam surovine…. ne pa tiste čisto minimini aparatke ki tudi delujejo na tele kapsule. Pa prav drago ne sme biti, tm do največ 500 eur.

Bi kdo vedel za kaj podobnega?

glej, če te zanima vtabletirana kava (kava v obliki tablet) potem sta 2 možnosti:
– če kupiš kavomat od proizvajalca, kateri proizvaja tudi kavo (tablete), potem si vezan samo na to vrsto kave (primer tisti kavomati iz hoferja + nescafe dolče in gusto,tchibo iz špara….)
– če kupiš kavomat, ki ima možnost vtabletirane kave , lahko uporabljaš katerokoli kavo, razen tistih zgoraj omenjenih (npr. lahko rabiš illy, v italijanskem lidlu majo tud neko vtabletirano kavo,….)
taki kavomati so od 180 € naprej

pri tvoji kolegici je bil kavomat + kava od enega proizvajalca (po imenu sideč)

je pa vtabletirana kava zlo draga (razen tista iz hoferja, špara – sam potem si vezan samo na tisto kavo)

mal si poglej cene kav, mal cene kavomatov in to je to (cene kavomatov- poskusi mimovrste – včasih imajo dobre kavomate boljugodno)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close