Kavitacija
Pozdravljeni,
Veliko berem o kavitaciji, pa je vedno govora o izgubi centimetrov na bokih nogah,… Lahko bi se uvrstila med bolj suhe oz. ravnopravšnje. Hočem reči, ne želim neke izgube obsega stegen, bokov. Kljub temu, da nimam prekomerne teže, pa imam po zadnjici in zadaj po stegnih celulit, grdo pomaračno kožo.
Zanima me, ali se s kavitacijo odpravi le obseg stegen, bokov,… in pomarančna koža še vedno ostaja ali pa s kavitacijo dosežemo tudi spremembo videza kože, torej izgubo pomarančne kože (celulita na površju kože). Skratka ali se lahko s kavitacijo suhice znebijo pomarančnega videza kože?
Hvala. P
pozdravljena
Kavitacija je nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje. Te frekvence se lahko uporabljajo izključno samo na močnih osebah. Nikoli na suhih. Na suhih se dela z višjimi frekvencami, temu potem rečemo ultrazvok.
Glede na opisane vaše težave bi vam priporočila stimulacijo mišic ali pa ultrazvok. S tem ne boste izgubila nobenega obsega, izboljšal se vam bo tonus in odstranil celulit.
Pozdravljeni,
imela bi vprašanje glede kavitacije in sicer naročila sem se na kavitacijo, ki jo bom opravila 16.5.
V salonu so mi povedali, da po kavitaciji naj ne bi uporabljali zdravil. Trenutno jemljem zdravilo za alergijo aerius in antidepresiv ciprolex. Ali kljub zdravilom lahko grem na kavitacijo?
Najlepša hvala za vaš odgovor in lep dan vam želim.
AS.
Pozdravljena ga. AS
Nikakor vam ne priporočam, da nehate jemati vaša zdravila. V kolikor uživate antidepresivna zdravila ne smete hoditi na terapije s kavitacijo. Lahko se vaše duševno stanje vidno poslabša že po prvem obisku.
Priporočam vam, da izberete terapije za oblikovanje telesa ki ne utrudijo telesa, npr: kmasaže, body wrapping, infrardeča luč, limfna drenaža in podobno.
da neka krema deluje tako kot ultrazvok ali kavitacija- punce bodite malo realne
Hm.. O kavitaciji sicer ne vem kej dost, ker še nisem probala (zato tud berem tale forum:)), mislim pa da mam ravno to kremo o keri piše Manddie – Svelte Contour od Skeyndorja. Kako deluje ne vem, sem pa opazla po redni uporabi, da se pomarančasta koža vidi precej manj kot prej, tko da moj nasvet bi vseeno bil, da je boljse najprej probat s kaksno kremo (sploh za bolj suhe z manj celulita oz. pomarančaste kože)
Pozdravljene!
Zasledila sem, da je veliko dilem glede tretmajev s kavitacijo. Rada bi vam posredovala svojo izkušnjo: končala sem set tretmajev Body fit 6 (440 €), s katerimi sem izgubila 8 cm obsega v predelu pasu in 4 cm v predelu stegen. Kljub vadbi se tega nisem mogla znebiti. Kozmetičarka (ki je tudi medicinsko izobražena) mi je razložila, da sama kavitacija ni dovolj, saj se maščobne celice odstranijo, ostane pa odvečna koža. V tem salonu imajo v paketu aparaturne kombinacije: linfna drenaža, kavitacija, vakum, radofrekvenca in mišična aktivacija z infra red žarki (greje). V tej kombinaciji je zadeva res uspešna. Sedaj hodim na vzdrževalni tretma na 2 – 3 mesece , enkrat. Zelo sem zadovoljna. Lep dan želim vsem pa obilo motivacije pri oblikovanju telesa!
Pozdravljeni!
Odločam se za kavitacijo, ker imam na bokih na eni strani zeloooo izrazit povštrček maščobe, tudi sicer imam kar nekaj kg preveč, ampak to me res ful moti, ker se maščoba nabira izrazito na enem mestu! Videla sem da nekateri saloni(kjer sem poklicala) v sklopu kavitacije nudijo še limfno drenažo in še nekaj(si nisem zapomnila) da je kao bolj učinkovito! Kaj je to res? ker vse skupaj, je še 1x dražje kot samo kavitacija! Zanima me izključno samo metoda ki bi pomagala odstraniti maščbo na določenem mestu, ne zanima me odprava celulita, itd? Kja naj izberem? Je res vse skupaj veliko bolj učinkovito? Hvala in lep pozdrav!!!
Kavitacija sama se nikoli izvajati. Potrebno je izvesti tretma v kombinaciji. katera je najbolj učinkovita kombinacija je odvisno od tipa maščobe.
Če želite pokličite na tel 040 99 44 55 in se dogovorite za obisk, kjer vam bodo svetovali za vas optimalno kombinacijo.
Pozdravljena
S pomočjo kavitacije utekočinimo maščobne celice. Po tretmaju so še vedno celice na mestu samo v drugi obliki. Potem jih je potrebno spraviti še iz organizma. Zato je zelo pomembno katero terapijo boste izbrala po kavitaciji (brez te terapije ne smete zapustiti salona- je ključna).
Saloni imajo terapije različne. Jaz osebno vam ne priporočam nobenega vakuma, sploh če ste starejša oseba.
Zdravo,
Tatjana hvala za odgovor. Sem obiskala wellness G****** in moram pohvaliti kozmetičarko, ki mi je bila na vsa vprašanja predana. Po kavitaciji sem si izbrala terapijo- oblogo, prav tako pa pridno kolesarim in tekam, saj je kavitacija še bolj učinkovita, če si vzamete vsak dan vsaj po eno uro za rekreacijo.
LP, Taneja
Hvala, da ste delila svoje izkušnje.
Mogoče še kakšen dober napotek o kavitaciji.
Zaradi medijev se uporablja kavitacija na vseh dekletih. To nikakor ne priporočamo. Potrebno je poznati frekvence. Kavitacija ni za vse. V kolikor si bolj suha je potrebno vzeti kakšno frekvenco višje.
Vsi aparati niso enako dobro. Aparati ki vsebujejo samo eno frekvenco nikakor ne morejo biti za množično uporabo.
Forum je zaprt za komentiranje.