Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kavitacija – punce prosim za mnenje, izkušnje

Kavitacija – punce prosim za mnenje, izkušnje

Pozdravljeni,

Veliko berem o kavitaciji, pa je vedno govora o izgubi centimetrov na bokih nogah,… Lahko bi se uvrstila med bolj suhe oz. ravnopravšnje. Hočem reči, ne želim neke izgube obsega stegen, bokov. Kljub temu, da nimam prekomerne teže, pa imam po zadnjici in zadaj po stegnih celulit, tisto grdo pomaračno kožo.

Zanima me, ali se s kavitacijo odpravi le obseg stegen, bokov,… in pomarančna koža še vedno ostaja ali pa s kavitacijo dosežemo tudi spremembo videza kože, torej izgubo pomarančne kože (celulita na površju kože).

Skratka ali menite, da se lahko s kavitacijo suhice znebijo pomarančnega videza kože? Kakšen nasvet morda?

Hvala.

Kavitacija je ultrazvočno razbijanje vaše odvečne maščobe na manjše molekule, seveda se zmanjša obseg, vendar morate vedeti, da ta maščobe ne zgine ampak se predela v jetrih in preko limfnega sistema.Zato se lahko naredi en tretma na teden, vendar koža pa lahko izgubi ohlapnost, odvisno kakšna je starost stranke.Zato je priporočljiva še masaža in limfna drenaža.
To , vse skupaj vas bo pa kar stalo, pa poleg tega redna vadba ter dieta!Potem je uspeh zagotovoljen, samo s kavitacijo, boste lahko razočarana.

Naredila kompletno kuro, 10 tednov dvakrat tedensko, in zgubila nisem NITI CENTIMETRA. Kar seveda ne velja za 1000 in nekaj evrov…

O hudo, mislim, da denarnica najbolj boli…..

Ma daj ne nakladat.
Kriva je samo tvoja prehrana in premalo gibanja.Pri meni deluje super ampak pravilno in manj jem predvsem OH,manj sadja in več beljakovin.In s prehrano zaključim do 17 ure.Ne pozna se na kg ampak na obsegu,čvrstoti koze,,,Pa veliko gibanja vsaj eno uro hoje-hitre seveda.Če ne narediš nič za sebe,kavitacija ne pomaga.Mene motivira to,da toliko plačujem…
Do sedaj sem imela 3kavitacije 40min na nogah in 2 na trebuhu,pa se na nogah ze veliko pozna.Sem zadovoljna,še 2 na nogah in 3 na trebuhu pa bom prišla do povprečja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close