Kavitacija – izkušnje
Jaz jih sicer nimam, sem pa ravno prejšnji teden govorila z gospo, ki ima licenco za kavitacijo. Pravi, da resnično učinkuje, ker dejansko topi maščobe. Problem pa je, ker grejo te maščobe v krvni obtok in se kljub pogosti limfni masaži, ki je sicer priporočljiva, lahko nalaga kjerkoli v telesu. To pomeni, da se le del te stopljene maščobe dejansko izloči, vse ostalo pa prosto potuje po telesu. Kar pomeni, da se lahko nalaga kjerkoli; žile, srce, drugi organi… in če malo skontaš, se mi zdi, da je to precej nevarna metoda. Če ne bi bila, bi že vsi delali samo kavitacijo. Pa baje, potem tisti predel, ki je obdelan s kavitacijo, postane popolnoma mlahav.
Moje izkušnje ?
Imela sem 400 € viška (recimo regres ali božočnica) pa sem si rekla, da bom porabila da denar, ki je padel iz neba, le zase…..prvič v življenju bom dala nekaj nase ali iz sebe…
Sem se že naročila v salon na kavitacijo in po tem me je……….srečala moja lepa zdrava pamet……..vedno me sreča pamet naslednji dan, ko zadevo prespim in razmislim kot pametna odrasla ženska preko 40+………….in sem se odločila, da ne bom kupovala nekih obljub o lepi pokončni zadnjici in šesterčkih okoli popka s tem, da maščoba ostane v telesu (je ne polulaš niti ne pokakaš…) Hvala. Zdaj imam 400 € lepo na varnem.
To je moja izkušnja
Kavitacijo ukinjajo, ker je sorazmerno nevarna metoda. Pri postopku, ti skozi telo v bistvu spuščajo blagi tok. Ti držiš v roki nekakšne klinčke (kot anode) in čutiš neprijetno gomazgenje in to je to. Je nevarno za ljudi s srčnimi spodbujevalniki in lahko moti ritem delovanja srca. Metodo opuščajo, ker ima lahko pri nekaterih ljudeh neljube posledice.
Sem bila na kavitaciji. Pa več ne grem. Centimetri so bili res manjši ( – 6 cm), vendar po enem mesecu nisem več vedela, da sem na kavitaciji bila. Pa se nisem zredila. Lahko govorijo, kar hočejo, ampak zame kavitacija nima trajnega učinka. Kot da bi se maščoba ponovno naselila tja, od koder jo je kavitaciji odgnala.
Sem bila, pa ne vem, če bi šla še kdaj. Po kavitaciji (recimo v roku 1 meseca) se mi je obseg stegen zmanjšal za cca 2 cm. Po pol leta sem na -7 cm, s tem, da sem zamenjala prehrano, začela sem teči, torej večino izgube pripisujem tem dejavnikom. Kot je že napisala japkica, je kavitacija potencialno nevarna. Moj nasvet: za ta denar si raje kupi tekaške copate ali pa sobno kolo, malo spremeni prehrano in bo bolj zdravo.
Sama pa imam dobre izkušnje s kavitacijo. Vendar, da sem prišla na pravi naslov je kar nekaj časa preteklo. Dvakrat sem šla na kavitacijo v salon v Ljubljani in res se ne morem pohvaliti z rezultati. Potem me je enkrat med poletjem zanesla pot na Bled in ker sem radovedna in vse preiščem sem tam našla salon kjer izvajajo kavitacijo. Prvo sem bila skeptična, ko mi je gospodična – lastnica pripovedovala o kavitaciji. Sama sem ji pripomnila, da sem že poskusila in da ni bilo pretiranega uspeha. Ampak vseeno sem se dala prepričat in že v torek sem bila pri njej. Kaj naj rečem rezultat je bil nedpovprečen in tako še štirikrat. Vedno je delala z dvema sondama in to 45 minut neprekinjeno. Potem sledi limfna drenaža. Zadovoljna sem. Prejšnji teden sem ravno tako bila pri njej vendar se je preselila v Radovljico. Rezultat – odličen. Če želite lahko preizkusite, pri meni deluje, tukaj je številka salona 041 273523.
Forum je zaprt za komentiranje.