Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kave partnerja z znsnksmi

Kave partnerja z znsnksmi

S partnerjem sva imela težave, nekaj časa živela narazen, ampak hodila na terapijo, na zmenke, skratka delala na odnosu. Vrnil se je nazaj. Povedal je, da se je v času pavze okoli njega sukalo kar neksj žensk. Dobil se je na kavi, kosilu, z nobeno pa nič ni imel. Mu verjamem. Moti pa me, da ga ena še kar kliče in vabi na kavo s pretvezo službe.  Meni se to ne zdi normalno, partner pa pravi, da pretiravam. Kaj mislite? Stara sva 40 let z dvema najstnicama.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne razumem, 11.08.2021 ob 19:29

S partnerjem sva imela težave, nekaj časa živela narazen, ampak hodila na terapijo, na zmenke, skratka delala na odnosu. Vrnil se je nazaj. Povedal je, da se je v času pavze okoli njega sukalo kar neksj žensk. Dobil se je na kavi, kosilu, z nobeno pa nič ni imel. Mu verjamem. Moti pa me, da ga ena še kar kliče in vabi na kavo s pretvezo službe.  Meni se to ne zdi normalno, partner pa pravi, da pretiravam. Kaj mislite? Stara sva 40 let z dvema najstnicama.

Naj ti obrazložim, ker si preveč šutasta. Tvoj je njo že napičil. Čez par let pa ne bosta več skupaj.

Ali ga je prej tud klicala ko sta bila se skupi. Ni.

Zakaj ga torej zdaj.

Ker jo je napicil,zato in ker ona ocitno ne ve da sta spet skupaj ali pa je tolk bezobrazna da tud ce ve klice.

Zvohaj cifro in jo dejansko poklici in jo steraj u kurac.

Vem da tega ne bos nardila.ampak eno sok terapijo bi pa mogla mozu spustit.

Kaj ce bi se tebe kak kolega poklical na kavico .pol pa naj moz pove.kako se pocuti ko se bos rihtala mazala sminkala za kavico.

Mu bo kul.

NIKOLI.

Nobena ženska ne kliče moškega brez razloga. Ji že da povod za klice.
Naredi si uslugo in se reši ženskarja!

Ajajaj.. ne vem ali naj tokrat štartam s predpostavko A) “ljubosumna baba” ali B)”živahen ded” 🙂 izbiraj…

Pogreta juha ni nikoli dobra. Sploh, če so bili rezanci že prej v kakšni drugi juhi. Kapiš? Pojdi se testirat za SPB.

Avtorica, odlepi se od njegovega penisa in nehaj metati stran denar za terapije-  tip je luzer.  Ko boš to uspela sprocesirati v svojim možganih, bo zate OK.

Počen lonec – zgodbe je konec.

Lahko pa se gresta odprto vezo, ne bosta edina.

Kakšen predlog je to odprta veza? Pomeni: odprta sem, pridi! Bedno! Že tako je preveč SPB, vi pa o odprtih vezah.

Avtorica, res nimaš svojega karakterja. Počakaj raje na še eno terapijo in pavzo in še dve kofetarici, pa ti še ne bo kliknilo. Đizs krajst

Takole ti bom rekla, če si pripravljena sprejeti dejstvo, da je partner med tem časom imel ženske in verjetno ne samo za kave in kosila, potem ok. Pusti tiste terapije in sploh mnenja drugih, delaj s srcem…

Žensko, ki ga kliče na kave, pa povej, da prideš ti na kavo in mogoče bosta razjasnili stvari, katere nas sprašuješ tukaj.

Se zelo strinjam, da če bi moški tej ženski jasno postavil mejo, da ga ne bi več klicala. Če bi rekel samo en jasno in glasno izrečen stavek bi ga ta ženska sigurno nehala klicat. Npr. Z mojo sva imela krizo in jo tvoji klici zelo motijo, rešujem zakon in prosim, da me ne kličeš več. Takšen stavek bi moški, ki bi si želel res ostati s teboj rekel njej pred teboj. Tako da žal verjemi, da ti “naklada” o ženski, ki ga kliče kljub temu, da on to noče, ne želi … Pa žal ne verjamem zgodbi, da se je okoli njega sukalo kar nekaj žensk, ko sta reševala odnos. Zelo redke ženske  se tako grdo ponižujoče ponujajo, hkrati pa  so tako agresivne, da moškega kličejo in ga vabijo ven, če za to nimajo močnega moškega povoda. Moje mnenje je, da se je v času reševanja odnosa namesto v reševanje odnosa usmeril v osvajanje drugih žensk. Zato tudi vprašanje, če si res želi ostati s teboj. V tej zgodbi nekaj ne štima. Najprej je tukaj tvoja naivnost, potem pa njegove laži. Na tebi je, da se skuliraš, na njem pa, da takoj prekine vso komunikacijo z drugimi ženskami ali pa je boljše, da gresta narazen, ker “terapija”, ki si se je šla očitno samo ti ni delovala.

Ma dej ne poslušat teh negativnežev tle. Če se imata rada je ok, če poskusita še 1x. Kakšni vse zakoni obstajajo pa ker niso šli nikoli vmes narazen, je kao ok. Je pa res, da mora on pokazat željo in takoj skenslat to žensko, če mu je do tebe. Pa kaj če je vmes tudi sexal s kakšno, sej ni varal. Sej pred tabo je tudi menda imel kakšno žensko, tačas s tabo pa ne. Pol pa gradit odnos naprej. Srečno

Odgovor na objavo uporabnika
Kr tko, 12.08.2021 ob 10:40

Ma dej ne poslušat teh negativnežev tle. Če se imata rada je ok, če poskusita še 1x. Kakšni vse zakoni obstajajo pa ker niso šli nikoli vmes narazen, je kao ok. Je pa res, da mora on pokazat željo in takoj skenslat to žensko, če mu je do tebe. Pa kaj če je vmes tudi sexal s kakšno, sej ni varal. Sej pred tabo je tudi menda imel kakšno žensko, tačas s tabo pa ne. Pol pa gradit odnos naprej. Srečno

Pa kaj tebi ni jasno? Ti razmišljaš z ženskimi možgani, njen pa z možgani v spodnji glavi 🙂 Ima veliko rib pred nosom, naveličal se je svojega domačega krapa v 21. stoletju.

Današnji moški se nažrejo enih in istih šniclov na en in isti način v 5ih, 10ih letih aazveze/zakona – ker jim ego šprica, pa ker je še vedno več žžensk, kot moških, torej izbire imajo če vedno veliko, ko e spet “vržejo tudi še poročeni med tudi naivne  iskalke priložnosti. In obratno.

Nismo današnji ljudje narejeni za “zvezo do konca življenja”.  V današnjih časih, tudi po takih eksperimetalnih zadevah, kot se dogajajo zadnji dve leti, ki nekaterim še dodatno obremenijo in zjebejo psiho,  nikakor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close