Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kavbojke so se mi strgale – kako naj jih zakrpam?

Kavbojke so se mi strgale – kako naj jih zakrpam?

Ojla,

imamen ful kul kavbojke, ki jih zelo rada nosim. Danes sem opazila na zadni strani zarezo (2 cm) v bližini zadnjice. Ker ne želim, da se mi trgajo naprej, ne vem kaj naj naredim!

Tenks.

Kokošar…

A i ti bi klike in preglede in vsecke?

Sploh ne ves kaj govoris.

Ne vem kaj si bral jebote? Spolni odnos z zeno ali mozem je sevap. Itak ne ves kaj to je. Ne pa necistvovanje.

A ves kaj je necistvovanje? Da mi se tukaj in mlade in stare in take z otroci ponujajo. Tlele mi pred oknom slonijo pa se kao prekloni (beri naguzi) ko pridem mimo. (a “tipa” ma)

Pa to so drobtinice jebote. Prav izpod casti. Ti ne morem vsega napisat. Pa kaj je to??? Hhhhhhhhh.

Tamle je tema (sicer stara) kao ni vidla kuurca od tipa… Pa kdo se sploh s tako zaplete???? Kdo to uzame??? Pa tlele jebote hhh joj ko bi ji zabil ti si rabljena!!!! Kaj ti mislis? Pa dotaknem se te ne jebotte. Ni za pofuukat-odfukat nisi. Ni za eno noc. Hhhh

Vama se moze. Vi ne brinete o reputaciji. Vi ste kot “roba”.

Vem jaz se predobro kako druzba in svet deluje. Vi to skontate sele u 40-50. Ucasih se prav uprasam kaksen pogled bom mel ko bom tolk star.

Ko pascad jeboote. Tam se slini po tebi nek ? ološ jebotte ni kuceta ni maceta uno da se za glavo primes… To je tvoj domet. Tlele se nabacujes… Hhh

In da ti na pamet pade da bi mogla???? Stvarno si sirotinja u glavu!!!

Koooo pascad. Pa izpod nivoja jeboote.

Nesi k šivilji, ti bo ona poštepala. Meni se je to ravno zgodilo prejšnji mesec in mi je za nekaj EUR to uredila.

Poštepaj sama (fliko spodaj, potem pa 1000x prešiješ, paziš na barvo sukanca), če imaš šivalni stroj, ali pa nesi k šivilji. Ni drago, pa itak praviš, da so ti ful ljube…

Objava čaka odobritev

Za 5 € ti bo vsaka sivilja to uredila, da se sploh ne bo opazilo.

Kupi tiste flike Iron on Patches, ki jih daš znotraj in polikaš za cca minuto. Odrežeš, kolikor rabiš poflikati. Držijo tudi ko pereš in nič se ne vidi na zunanji strani. Pojdi v štacuno za siviljki pribor.

So ceneje kot šivilja. Meni držijo že par let.

Odgovor na objavo uporabnika
Flike, 25.06.2021 ob 00:30

Kupi tiste flike Iron on Patches, ki jih daš znotraj in polikaš za cca minuto. Odrežeš, kolikor rabiš poflikati. Držijo tudi ko pereš in nič se ne vidi na zunanji strani. Pojdi v štacuno za siviljki pribor.

So ceneje kot šivilja. Meni držijo že par let.

ej, hvala ti.

to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close