kavbojke – besna ko ris!
Danes sem ugotovila, da imam v koraku kavbojk luknjo! Stare so pa 2 meseca, nošene relativno malo. Sem pa zanje dala 40 evrov! Jezna da kar piham, najraje bi jim jih nazaj nesla pa naj delajo z njimi kar hočejo, samo kaj bom s tem dosegla? Zašit tega ni mogoče, ker je bilo blago obdelano tako, da je videz obrabljenosti in so ga očitno preveč obdelali in je šlo v maloro. Res sem jezna, moram malo pihat!
Se mi je zgodilo isto. Nosila sem jih pa manj kot 1 mesec. Z računom sem šla nazaj in zahtevala druge. In tudi te, po 2 t. nošenja že “cvetijo” na parih mestih. Ampak tega ne morem reklamirat, če pa mi spet počijo grem direkt nazaj, če mi pa ne bojo priznal reklamacije pa na tržno inšpekcijo. Tako da NIKOLI več ne stopim v trgovino PETRIČ v Kr
Jaz vse račune od oblek in čevljev mečem v eno škatlo, ki mi je večkrat prišla prav.
Jaz bi vzela kavbojke in šla v trgovino, zahtevala šefa in se pogovorila. Sj mogoče se bo pa dalo kaj rešit, itak ne gre iz njegovega žepa, ampak jih reklamira dobavitelju. Lahko pa pokličeš na Zavod za varstvo potrošnikov in se pozanimaš, kaj lahko narediš v tvojem primeru. Tam so gospe tako prijazne in polne trikov.
Pa začni račune spravljat, se mi zdi da je skoz bolj slaba roba po trgovinah. Jaz sem reklamirala že Merellove čevlje, pa Adidaske, pa kar nekaj hlač in to samo v zadnjih 3 letih kar sem po podobni prigodi začela striktno shranjevati vse račune
Pa veliko sreče
Forum je zaprt za komentiranje.