Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kavbojke – besna ko ris!

kavbojke – besna ko ris!

Danes sem ugotovila, da imam v koraku kavbojk luknjo! Stare so pa 2 meseca, nošene relativno malo. Sem pa zanje dala 40 evrov! Jezna da kar piham, najraje bi jim jih nazaj nesla pa naj delajo z njimi kar hočejo, samo kaj bom s tem dosegla? Zašit tega ni mogoče, ker je bilo blago obdelano tako, da je videz obrabljenosti in so ga očitno preveč obdelali in je šlo v maloro. Res sem jezna, moram malo pihat!

Ti se kar izpihaj,da ti bo lažje.Kako,da se tega ne da popravit?Jaz imam pa ene stare,fejst ponošene kavbojke,ki pa jih ne morem vrečt stran.Pa sem jih dala že trikrat popravit.In to med nogami.

KAM si jih dala popravit, kaj so ti naredili na hlačah? Jaz sem se namreč že pozanimala malo, pa se to baje ne da. Ker če ti krpo preko prišijejo, se na kilometer vidi, sploh ko hodiš po stopnicah in gre kdo za tabo, pa ko sediš in nimaš ravno prekrižanih nog….

Šivilji.Pač eni v našem kraju.Pa saj ti ne prišije krpo čez.Če je sploh potrebna krpa,jo dajo spodaj,potem pa fajn z mašino seka levo desno.Men so super izpadle.

Če še imaš račun, lahko v roku 6 mesesec reklamiraš, pozanimaj se, nedolgo tega je začel veljati zakon o tem, ali pa bo katera druga kaj več napisala.

Se mi je zgodilo isto. Nosila sem jih pa manj kot 1 mesec. Z računom sem šla nazaj in zahtevala druge. In tudi te, po 2 t. nošenja že “cvetijo” na parih mestih. Ampak tega ne morem reklamirat, če pa mi spet počijo grem direkt nazaj, če mi pa ne bojo priznal reklamacije pa na tržno inšpekcijo. Tako da NIKOLI več ne stopim v trgovino PETRIČ v Kr

Jaz vse račune od oblek in čevljev mečem v eno škatlo, ki mi je večkrat prišla prav.

Nimam več računa, kje sem si pa mislila…. 🙁

Jaz bi vzela kavbojke in šla v trgovino, zahtevala šefa in se pogovorila. Sj mogoče se bo pa dalo kaj rešit, itak ne gre iz njegovega žepa, ampak jih reklamira dobavitelju. Lahko pa pokličeš na Zavod za varstvo potrošnikov in se pozanimaš, kaj lahko narediš v tvojem primeru. Tam so gospe tako prijazne in polne trikov.

Pa začni račune spravljat, se mi zdi da je skoz bolj slaba roba po trgovinah. Jaz sem reklamirala že Merellove čevlje, pa Adidaske, pa kar nekaj hlač in to samo v zadnjih 3 letih kar sem po podobni prigodi začela striktno shranjevati vse račune

Pa veliko sreče

Moj mož tudi flika kavbojke v nedogled (šivilja seveda). In res je tako, da je flika spodaj in se nič ne vidi, zgoraj so samo šivi. pravzaprav izgledajo prav super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close