Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › katir čaj pijete

katir čaj pijete

Katir vam je ukusen?

Jas rad pijem čaj od hibiskusa, za prehlad lipu.

Tekanne ali Loyd – meta

Sipek dodam limono. Tanajboljs.

Brusnica, potem pa domače mešanice po potrebi : materina dušica, ranjak, lipa, trobentice, bezeg, trpotec,šipek, rman,preslica… mešanice si naredim sama. Sicer pa še ingver, limona, med.

Zeleni in metin čaj.

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 07.02.2022 ob 17:39

Tekanne ali Loyd – meta

Zadnje case sem cist razocarana nad tema dvema, vsaj kar zadeva meto, bleda senca, Hoferjeva meta je pa prav zanic. Ko nimam domace, kupim Lidlov meta caj, me je presenetil mocan okus, pa tudi 1001 cvet mi je boljsi od T. in L.

Drugace imam doma razlicne zeliscne caje (lipa, planinski, kopriva, zajbelj, materina dusica, razne mesanice…) , meto pijem vsak dan, ostale pa po potrebi ali zelji.

Butterscotch z mlekom in sladkorjem

chai latte za crkljanje

Brusnica, melisa z limono, meta, materina dušica

Ponavadi kupim wellness kolekcijo (razlicni okusi), pijem tudi redno caj iz sladkega pelina- 2 do 3x na teden. Vmes pa tistega iz zgornje kolekcije, ko se spomnim. Nisem strasna obozevalka, razen pelin za zdravje.

Latte chai, črni/zeleni, meta …

Jasminovega

koprivin, pa verbena ( sporiš),  lipov, regratov, bezgov, pa domači češnjev čaj ( listi cvetovi, peclji -najraje naberem in posušim sama  vse gornje naštete

pa  še oolong, jasminov, pa cejlonski beli in zeleni čaj,

vse čaje pijem brez sladkorja, nekater le z dodatkom svežega limetinega soka.

Klasike, kot so šipek, hibiskus, kamilica, razne planinske mešanice,  kot tudi vseh umetno aromatizirani z okusom  jagod, gozdnih sadežev, ipd.  ne pijem, ker mi niso dobri.

. https://youtu.be/drbDWnaL10M

Sto ljudi, sto čudi

Lidlova meta, 07.02.2022 ob 18:06

Zadnje case sem cist razocarana nad tema dvema, vsaj kar zadeva meto, bleda senca, Hoferjeva meta je pa prav zanic. Ko nimam domace, kupim Lidlov meta caj, me je presenetil mocan okus, pa tudi 1001 cvet mi je boljsi od T. in L.

Drugace imam doma razlicne zeliscne caje (lipa, planinski, kopriva, zajbelj, materina dusica, razne mesanice…) , meto pijem vsak dan, ostale pa po potrebi ali zelji.

Metin čaj kupuj tako, da je vsaka vrečka hermetično zaprta ( če kupuješ filter individualnega). Zato ker metnino eterično olje se hitro zdiši in porazgubi v vrečkah, ki so pakirane samo v papirnati ovoj in v papirnato škatlo. ALi pa razsutega v kovinski škatlici, ki je pakirana pod vakumom ( da potegneš alu zaporko) in potem dobro zapreš, ali pa v steklenem kozarčku ki se dobro zapira- na patent ali pa s plutastim zamaškom.

Tole:

verjamem, da si ravno nad tema dvema čajema razočarana.

da se ohrani eterično olje, 08.02.2022 ob 09:04

Metin čaj kupuj tako, da je vsaka vrečka hermetično zaprta ( če kupuješ filter individualnega). Zato ker metnino eterično olje se hitro zdiši in porazgubi v vrečkah, ki so pakirane samo v papirnati ovoj in v papirnato škatlo. ALi pa razsutega v kovinski škatlici, ki je pakirana pod vakumom ( da potegneš alu zaporko) in potem dobro zapreš, ali pa v steklenem kozarčku ki se dobro zapira- na patent ali pa s plutastim zamaškom.

Tole:

Twinings Merry Christmas Mint Infusion Loose Leaf Tea Tins (50g) :  Amazon.co.uk: Grocery

Čaji - Ceneje.si

Peppermint Tisane Blend Loose Leaf Tea Caddy | Cartwright & Butler

da se ohrani eterično olje, 08.02.2022 ob 09:09

Twinings Merry Christmas Mint Infusion Loose Leaf Tea Tins (50g) :  Amazon.co.uk: Grocery

Čaji - Ceneje.si

Peppermint Tisane Blend Loose Leaf Tea Caddy | Cartwright & Butler

pa od 1001 cvet meta v individualno neprodušno zaprtih vrečkaj je tale:

ČAJ META 30g 1001 CVET – Dostavimo.si

Hoferjev perkins, al kva že je. Brez cukra.

wd40a, 08.02.2022 ob 09:16

Hoferjev perkins, al kva že je. Brez cukra.

🙂

Mr. Perkins je blagovna znamka od Hoferja  – torej kateri okus ti sede?

drugič pa vprašaj kje kupujete čaje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close