Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero znamenje za luno paje najboljše za žensko in moškega?

Katero znamenje za luno paje najboljše za žensko in moškega?

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 03.12.2021 ob 12:18

Zartrose izven profila, 03.12.2021 ob 11:24

donporleone, 03.12.2021 ob 00:29

Poglej poglej… mi o volku… volk iz gozda❗ ???? Prav zares je tale forum poln takšnih in drugačnih naključij… ?

Mi morebiti gospodična utegnejo razložiti, kako se te lune sploh izračuna… namreč bolj kot berem, manj mi ke jasno… ?

ja kaj si pa ušpičil, da ti skuša na vsak način vsiliti, da imaš luno v levu?

Sicer nimam pojma kaj to pomeni, niti ne predalčkam ljudi po horoskopskih znamenjih, hišah lunah ali karkoli že obstaja v teh vodah..

Samo še ti si manjkala v tej temi… ?

Pravzaprav sama najbrž dobro veš zakaj… šlo je namreč za temo v kateri sta najini stališči kot običajno stali na različnih bregovih… nadobudna astrologinja pa so ognjevito čutili potrebo po deljenju svojih modrosti, ki na koncu niso padla na plodna tla. ?

Tema, ki je bila usodna za to, da so se gospodična obregnili vame pa je govorila nekaj o partnerjih oziroma partnerkah, koga bi želeli in koga ne…

?

Ja, saj vem da je bilo tisto iz najinega dvogovora, pa da ti je ze tam vsiljevala luno v levu.. in zdaj jo je spet privlekla in celo prilepila tvoj zapis, zato sem vprasala, kaj si uspicil.. ?

Zartrose izven profila, 03.12.2021 ob 16:57

?

Ja, saj vem da je bilo tisto iz najinega dvogovora, pa da ti je ze tam vsiljevala luno v levu.. in zdaj jo je spet privlekla in celo prilepila tvoj zapis, zato sem vprasala, kaj si uspicil.. ?

Jah res se ne spomnim, kaj sem ga nazadnje polomil… nikoli ne veš, mogoče pa bi mi vesolje rado kaj sporočilo. ?

Sicer pa me bolj kot to muči v tančico skrivnosti ovito vprašanje kakšne pomembne opravke imajo nadobudna vedeževalka. Glede na način komunikacije gospodične sem namreč prišel do domneve, da jo bolj kot kaj drugega skrbi, da bi ji karte tokrat položil jaz. ?

Ah ja, kaj pa moremo❓ ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close