Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero vzmetnico izbrati

Katero vzmetnico izbrati

Pozdravljeni! S partnerico sva pred nakupom nove vzmetnice. Nakup katerih vzmetnic se je vam najbolj obrestoval oz. s katero znamko ste najbolj zadovoljni?

Hvala za odgovore!

Lp, Jure

Jaz sem lani kupila za naju tole: Vitapur žepkasto ležišče Vitapur springAir confort 22.Sva zelo zadovoljna! Ravno prav trdo in mehko…v glavnem …super!

Danes je naceloma tako, da ni vec nekih slabih stvari, celo Kitajci so se popravili. Ajde, kupus en klump za par €€, ves da ni za dolgo, ce kupis nekaj mega dragega, naj bi bilo za dalj casa, ostalo je pa vse nekaj vmes in po sreci.

Na vikendu imamo jogije iz Hoferja in Lidla, 70-90€ so bile cene za 90/200, cisto ok lezisca, nic jim ne manjka.

Doma imamo take za 500€, znizane na 300, malo visje, ne vem kako vzmetenje, 7 con in ostali, na vrh tista spominska pena… Je v redu vzmetnica, ne vem firme, samo naslednja bo brez tiste vgrajene pene, to bom kupila posebrj kot nadvlozek, ker ta pena se po nekaj letih poleze, vzmeti pa ne in potem menjas cel jogi za brez veze.

Sestea je kupila jogi za 900€, star 7 let, zdaj ga menja.

Mercedes ali WV

Od vitapur je neka k diši po sivki nevem točno imena mi je pa všeč da se uležem na vzmetnico ki diši.

Jo imam par let pa se vedno diši.

Zraven pa sem si kupila še pouster ki tudi disi po sivki.

Enega pa sem dobila gratis (je bilo 1+1 gratis).

Zelo zadovoljna v glavnem pa tudi prevleka pride pa lahko daš dol in operes (je na zadrgo- za vzmetnico)

V Slovenj Gradcu dela ena tovarna žime za avtomobilske sedeže. Lahko da delajo tudi jogije.

Diši že par let in še par let bo dišala. A ne.

Meblo.

Vodno posteljo.

mi smo se odločili za Bios. Zelo zadovoljni. Niso ravno poceni, ampak še vedno dobra cena glede na kvaliteto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close