katero stevilko rabim
Fashionsta, prosila bi za pomoc.
Se vceraj sem se tukaj hvalila, da sem pri MOP naletela na ene hude jeans hlace in danes sem jih dobila, tu pa problem. Ne vem ali jih poslati nazaj ali obdrzati. Narocila sem st 29/32, ker jeans nosim ponavadi 29 st, hlace pa nosim st 36. Na 167 cm imam 52 kg in hlace so mi 36 kot ulite, pri jeans pa vzamem 29 ker se mi zdi malo bolj udobna od 28-ke.
Narocila sem te ( upam,da bo povezava delala)
http://www.marc-o-polo.de/damen/bekleidung/jeans/jeans/rinse-wash/9180-860.html
so lepe, materjal fajn in udoben, dolzina super, so mal krajse kot recimo dolziona 32 pri recimo Esprit, ampak v pasu se mi zdi, da bi lahko bile mal ozje. Bi jih poslla nazaj in takoj narocila st 28/32 ampak se bojim, da bodo pa po nogi preozke, ker to so mi po nogi ok oz kaksen mm bi lahko bile ozje, prav dosti pa ne. Kaj menis, tudi po slikci sodec, naj obdrzim te ali zamenjam. In mogoce ves koliko je v pasu razlika med st 28 in 29.
Pa se nekaj, ce lahko. Ker hvalis salsa jeans, najdes med njimi kaksne podobne tem mojim. In kje kupis salsa jeans, prek neta ali v trgovini?
Hvala.
Živjo,
upam, da bom lahko kako pomagala. Pri MOP je med 28 in 29 bistvena razlika ne v pasu, ampak preko bokov, kjer je razlika neke 3 cm po širini. V pasu je malo razlike, prav tako preko nog.
Morda namig: pojdi v kakšno trgovino, kjer prodajajo MOP (Kastner und Oehler, Emporium) in poskusi jeanske v živo, pa boš potem lažje naročala.
Glede na to, da je tvoja številka hlač le 36, kar sicer ustreza 26, pa bi jaz vseeno kar priporočala manjše.
Upam, da sem pomagala …
LP,
Lenka
Aja, seveda, pa še glede Salse. Prvi nakup naj bo obvezno v trgovini, saj ima Salsa zelo specifične modele – eni stisnejo trebuh, drugi dvignejo zadnjico, tretji so pač običajni … To zahteva pomerjanje, potem pa že lahko kako drugače.
Seznam vseh Salsa trgovin najdeš tule:
http://www.editam.si/prodajna-mesta.php
LP,
Lenka
hvala.Sem ze kar poslala nazaj in narocila 28/32, ce ne bo ok bom pa poslala spet nazaj,saj ne stane nic.Tega modela v trgovini niso imeli,je pa dobra ideja,da grem sprobat st prej. So imeli zadnjic nove modele, zelo lepe ampak 160 eur za jeans hlace mi je pa prevec,ker dobim lepe tudi ceneje. Sem sedaj pa se eno krilo vzela,je bilo znizano,so mi njihove stvari lepe,sam cene so tako visoke, pol nababim ko znizajo,imajo ital veliko vecne robe,da lahko kombiniras in dolgo nosis. Moram se pohvalit vas portal, sploh vpogled v omaro in ideje so suuuuper, ce bom kaj rabla vem kje so dobri odgovori. Hvala.
Živjo, me veseli, da ti je stran všče. Vesela bom, če Fashionista.si lajkaš na facebooku ali glasuješ na naši anketi, katere vsebine bi si želela več na naši spletni strani.
Pa dobre MOP nakupe še naprej! 🙂
LP,
Lenka
Na zalost nisem na facebooku, za anketo pa bom pogledala sedaj.
In moram sam se to povedati, ma kako lahko tako poznas vse znamke, cist res vse kar si napisala. Bom te 28/32 obdrzala, ceprav morem rect, da ima MOP ocitno spodnje dele precej drugacne stevilke kot drugi. Te jeans sem vzela 32 dolzino in so mi ravno ok, drugace nosim dolzino 30.In sedaj sem vzela se eno krilo, je bila samo se st 34 in komentarji spodaj, da je itak velika st. in sem jo vzela, mi je prav oz kaksen mm manj v sirino bi bilo se bolje.
Ja, sedeaj sem si na razprodajah res veliko od MOP nakupila, pa bom sedaj nehala, pol poletne razprodaje spet 🙂
Ko bom se kaj rabila se pa javim spet. Hvala za vso pomoc.
Forum je zaprt za komentiranje.