katero smučišče za družine v Avstriji ali Italiji?
Letošnjo sezono (po novem letu, januarja ali februarja) bi šli z otroci smučat v Italijo ali pa Avstrijo.
Otroci so stari 9, 7 in skoraj 6 let.
Katero smučišče bi nam priporočili?
Seveda je kriterij tudi cena. Za 4 dni smučanja bi odšteli max 1000 eur, rajši manj. Fino bi bilo, da bi imeli tudi kakšen bazen ali pa igralni center za popoldan.
Otroci smučajo še kar solidno, so bili tudi na tečaju lansko leto, niso čisto začetniki.
Hvala!
Ja, ampak bo jurja precej premalo.[/quote]
jah jaz ne vem na pamet, koliko kje kaj stane, za to se pokliče v turistično agencijo in se vpraša. najprej je treba najti namestitev za samo 4 dni (marsikje je minimum stay 7 dni), potem preveriti ceno apartmaja in pa cene smuč. vozovnic. sicer pa avtorica nič ni napisala, kaj pričakuje za jurja? samo apartma ali bi morala biti še hrana zraven? v glavnem, smučarija se išče v tur. agenciji, ne pa forumu.
Poglej TUKAJ. Imajo program beli teden za družine, mogoče najdeš kaj primernega.
Ja, ampak bo jurja precej premalo.[/quote]
jah jaz ne vem na pamet, koliko kje kaj stane, za to se pokliče v turistično agencijo in se vpraša. najprej je treba najti namestitev za samo 4 dni (marsikje je minimum stay 7 dni), potem preveriti ceno apartmaja in pa cene smuč. vozovnic. sicer pa avtorica nič ni napisala, kaj pričakuje za jurja? samo apartma ali bi morala biti še hrana zraven? v glavnem, smučarija se išče v tur. agenciji, ne pa forumu.[/quote]
V turistični agenciji?
No, jaz grem vedno in povsod v lastni režiji, ne rabim plačevati posrednikov, na netu pa se najde vse. Seveda so tudi informacije iz prve roke, za kar dobro služijo forumi, dobrodošle. 🙂
Glej, meni se zdi v Italiji, (Trentino, Paganella), konkretno v Andalu, odlično. Veliko prog, precej še ostale ponudbe…da se najti tudi ugodno namestitev. Malo še poklikaj. Za znesek, ki ga navajaš, bi se tudi dalo najti. Le direktno, prek agencij je res precej dražje.
http://www.paganella.net/
Lp
Nam je bilo do sedaj najbolj všeč v Alta Pusterii (Hoch Pustertal po nemško). Je pa najbližje v Italiji. Pet kilometrov čez avstrijsko – italijansko mejo. Bili pa smo v privat apartmaju, se ne spomnim več točno, pri komu.
http://www.badkleinkirchheim.at/der-familien-euro-kinder-bis-12-fahren
cene veljajo za družino z dvema otrokoma, verjetno za tretjega ne boš dala bistveno več.
(cene veljajo za prenočišče po izbiri – 7 dni in 6-dnevno smučarsko karto. Na vsakega odraslega smučajo otroci za 1 evro na dan. Najmlajši ima pa itak zastonj karto!)
Mi hodimo že nekaj let. Ker je zelo blizu smučišče za otroke, ker je mestece luštno, ker se ves čas nekaj dogaja. Ker je vse pri roki, tako trgovine, kot smučišča, kot restavracije. Ker so apartmaji lepi in čisti. ker so ob apartmaju tudi drsališče, s kartico kupiš tudi karte za kopanje v bazenu. Skratka res lepo, idila, proge urejene v nulo, nočna smuka primerna tudi an progi za otroke….
LP
Forum je zaprt za komentiranje.