Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Katero rastlinsko mleko vam je najboljše …

Katero rastlinsko mleko vam je najboljše …

Hahahahahahah, kej bolj neumnega pa še nisem slišala. Blagor ubogim na duhu.

Očitno imate slabo razvito besedišče, kajti tudi rastline imajo lahko mleko. Mleko ni le izloček bitij ženskega spola, malo se poučite, preden kaj bleknete.
In tudi cinična vtikovanja v temo kažejo stopnjo vaše netolerance, nerazgledanosti, notranjega miru. Žal mi je za vas, res.
In če sem se odločila piti rastlinsko mleko in vam s tem ne povzročam bolečine in se tudi ne vtikujem v vaš nakup, še ne pomeni, da imate pravico s predsodki pritiskati na ljudi, ki smo drugačni od vas.
Sram me je, v kakšňi družbi živim, sram me je, da ste ženske tako nizkotne. Žalostno.

Pa še izsek iz sskj pod geslom mleko:
2. navadno s prilastkom mleku podobna tekočina: iz drevesa se je cedilo gosto mleko / očistiti si obraz s čistilnim mlekom; kokosovo mleko /užitna tekočina v kokosovem orehu

Res si pametna, čestitam. Pametuješ pri vsaki temi, celo splav te ne moti, moti pa te, ko nekdo pije rastlinsko mleko … Butara.

Ne norčujem se, na zajedam ali karkoli, ampak ni mi jasno, da se nekdo odloči, da ne bo užival živil živalskega izvora, potem pa išče nadomestke za meso in mleko, ki zgledajo in se okusijo čim bolj podobno, a niso to…
Sem mesojeda in mi je res vseeno, kako se kdo prehranjuje, posežem po vseh živilih in nimam predsodkov, ampak če bi se odločila za prehrano brez živil živalskega izvora, mi na kraj pameti ne bi bilo iskati ponaredke klobas, sirov in mleka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close