Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero pečico izbrati?

Katero pečico izbrati?

Z možem želiva kupiti novo vgradno pečico in se odločava med Hoover HOR 215A in Gorenje BO5333RW. Cenovni razred je približno enak, Gorenjeva ima malce nižjo porabo energije in večjo prostornino. Za Hooverjeve pa pravijo, da so bolj kvalitetne. Obe imata 5 letno garancijo. Kako ste zadovoljni tisti, ki imate Gorenjeve prečice in tisti, ki imate Hooverjeve?

Gorenje ni ravno nekaj the best, predvsem pa se pritožujejo nad servisi.

Nimam gorenjeve pečice… sem imela pa cele vija – vaje z gorenjevim hladilnikom… nikakva dostava – pol stvari je manjkalo, in hladilnik notri povsem spraskan (menim da so mi poslali razstavnega) enotedenski žur prepirov… po 14 dneh dobim končno novega…

Neha delat po 1 mesecu… nikjer nobenega serviserja – tri dni jih čakam zaman … kličem in jim povem če so gladki … da sedim doma nisem v službi in čakam serviserja… pravijo naj kar pripeljem hladilnik – ja 2m ni blema sam v haubo ga vržem….

v glavnem napako so potem odpravljali še 3x – kljub temu, da bi jo lahko v prvo…

osebno menim da so gorenjevi stoji o.k. -… samo serviserji in ostala služba pa poden…..zato več ne kupujem gorenja, saj je dostop do servisa kljub 5letni garanciji pri meni trajal s vsemi popravki 2 meseca – seveda pa imam kombiniran hladilnik z skrinjo in sem zmetala kar nekaj denarja proč (2x polen)…. od takrat imam rezervno skrinjo v kleti….

Jaz imam pa od Gorenja: pečico, hladilnik in ploščo in mi vse dela brezhibno že 6 let.

Prav tako Gorenje, jaz z serviserji nikoli nisem imela problemov.

Apsolutno Gorenje, zakaj pa rabiš servis, če vse deluje?

Electrolux s pirolizo

gorenje dela dobre stvari samo za izvoz.. kar se prodaja pri nas je samo sranje…

Katerokoli, pomembno je le to, da ima pirolizo!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close