Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero od teh imen bi dali hčerki ?

Katero od teh imen bi dali hčerki ?

Katero od teh imen bi dali hčerki?

https://www.behindthename.com/names/gender/feminine/pattern/*o

Ni treba, da se vsa ženska imena končajo na a.

Res ni treba, meni je id teh vsec Rosario.

Tvoji al moji ? 😀

Veliko je lepih, ne pašejo pa nujno v ta prostor. Razen, če bi bil eden od staršev iz tistih koncev, kjer je to ime doma.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 22.08.2025 ob 19:26

Tvoji al moji ? 😀

Veliko je lepih, ne pašejo pa nujno v ta prostor. Razen, če bi bil eden od staršev iz tistih koncev, kjer je to ime doma.

Tudi moje ime ni iz tega prostora. Njegov izvor je v antični Grčiji.

Sandra

Kaj hočeš dokazati, da želiš dati hčerki neko posebno ime?

Če moje ime, ki ima izvor v antični Grčiji (Aleksandra oz. Sandra) paše v naš prostor, potem v naš prostor spadajo tudi ženska imena antično grškega izvora, ki se končajo na o:

-Alekto

– Argryro (Argriro)

– Kalisto

– Kalipso

– Klio (oz. Clio)

– Klotho

– Diamanto

– Dido

– Eho

– Enjo

– Erato

– Hero

– Io

– Iro

– Leto

– Mirto

– Sao

– Sapfo

Tudi Nino je bilo v antični Grčiji žensko ime. 😮

Aiko ali Cleo.

Slovensko ime. Na tvojem seznamu ga ni.

ime- Sofija – ( Sophia ) je bilo izbrano za najlepše žensko ime.v svetovnem merilu, ..zaradi zvena zaporedja črk itd…izvor  je pa tudi grški…

Virgo?

Lažjo prihodnost ji boš v Slobaniji zagotovila z pravim albanskim imenom, da se bo lahko vklopila v okolje. Čim prej jo tudi pošlji na tečaj albanščine. Moramo se prilagoditi novi večini in se podrediti.

Dritona, Drimata, Cipona, Kuraba, Grjemisi, Bruhadije, Glafita, Gmiljata, Bljerima, Đemazda, Krutona, Hrigide, Đafrije, Xadire, Mifutini, Gizonita, Gremaliyta, Zubelda, Kritiqa.

Odgovor na objavo uporabnika
Prištinski častni diplomant JJ, 22.08.2025 ob 22:56

Lažjo prihodnost ji boš v Slobaniji zagotovila z pravim albanskim imenom, da se bo lahko vklopila v okolje. Čim prej jo tudi pošlji na tečaj albanščine. Moramo se prilagoditi novi večini in se podrediti.

Dritona, Drimata, Cipona, Kuraba, Grjemisi, Bruhadije, Glafita, Gmiljata, Bljerima, Đemazda, Krutona, Hrigide, Đafrije, Xadire, Mifutini, Gizonita, Gremaliyta, Zubelda, Kritiqa.

Bruhadije

Dižon ( Dijon) ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close