Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Vem, vem. Sam tole je pa res forum otročje mladeži in provokatorjev. Neverjetno, česa je zmožna zdolgočasena mladina.

Vem, vem. Sam tole je pa res forum otročje mladeži in provokatorjev. Neverjetno, česa je zmožna zdolgočasena mladina.
[/quote]

Tak mamo 😉

Butl! Slovaška nima morja! ;))

Butl! Slovaška nima morja! ;))
[/quote]

Seveda ga ima, tako kot Češka. Je pa češko lepše.

Meni je pa najlepši zaliv Pragovy, začne se na samem obrobju Prage. Sicer morje je malo manj slano , pa galebe pogrešam no. Priporočam obisk.

Ta mi ni všeč. Imam pa raje Vltavo, se vozim pod mostovi. Morska obala je zame lepa tam pri Plznu, Plznški pesek se imenuje.

Jaz priporočam madžarsko morje. Tam baje ni morskih psov kot na Hrvaškem. :)))

za slovaško morje smo rekli nikoli več! že samo od gledanja smo bli ful zmatrani

https://www.youtube.com/watch?v=IHppEQ4Ku58

V Balatonu ni morskih psov. Tam so balatonske kače.

Češko morje imam rada. Je sicer dokaj hladno (nikoli več kot 24-25), precej čisto. Fajn je. Za spremembo, seveda.

Ja, ker ste bla julija, avgusta se zelo otopli, tja do konec septembra…;)

Krkonoši so vredu. Malo ven iz mestnega vrveža, milina, čist zrak..

Priporočam južnočeško regijo, ki je nam najbližja, cca. 450km čez Linz. Ogromno jezer, kampov in motelov, mivka, topla voda, ker so jezera dokaj plitva. in normalen folk z normalnimi cenami. Jaz hodim že 20 let in se tam počutim kot doma. Regionalni center regije so Češske Budejovice. LP Majk

ti si taki kot mi, ko že 20 let hodimo v isti kamp na Hrvaško … vidim, da bo treba menjati … grem guglat po češkem morju!

ti si taki kot mi, ko že 20 let hodimo v isti kamp na Hrvaško … vidim, da bo treba menjati … grem guglat po češkem morju!
[/quote]

poglej, če je možno rezervirati prek enterneta?

Poleti mi ne hodimo na morje, letos bomo sli verjetno spet nekam v visokogorje Nizozemske ali pa celinske Danske.

Ja, to je prava izbira. Res zanimivo, kar utrudljivo, a se splača it.

O češkem morju govorimo, bejba!

[/quote]

O tistem morju, ki za nas sploh ni več tako poceni, kot je bilo včasih. Pa tudi tako zelo lepo ni.
Je pa prijetno vzdušje, to tudi šteje.

Nisem bil nikoli na Češkem, če si pa kdo želi dopust na morju, kjer je polno Čehov ne rabi potovat na Češko, lahko gre v Makarsko. Lansko leto sem bil V Makarski natančno Živogošče Blatno in je zraven ogromen kamp Dole, kjer so okopirali Čehi. Polno mobilnih hišc so zgradili, kot da si na Češkem. Tudi apartmani so polni Čehov. Je pa tudi nekaj Polakov. Nemca, Italjana, skorajda ni.

Tukaj je govor o Češkem morju, ne o Čehih samih. Seveda so tudi na svojem morju.

[/quote]

Se vedno sem prepricana, da je za poletje bolj kot cesko morje primerno nizozemsko visokogorje 🙂

[/quote]
Se vedno sem prepricana, da je za poletje bolj kot cesko morje primerno nizozemsko visokogorje 🙂
[/quote]
A bejž no!

Veliko zamujaš, če še nisi bil na češkem morju!

[/quote]

[/quote]

Kakor za koga, a veš. Jaz sem tudi bolj na tvoji strani, mi je tisto visokogorje res všeč, rada tam hodim. Aaaampak, tema je o Češkem morju. Si bila kdaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close